Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hú... Hát az gáz h olyan szinten rajongok Justin Bieberért?:ha nem látom vagy hallom negyed óráig akkor depis és rosszkedvű leszek. Minen este vele alszok el vele álmodok. Ha meglatom akkor elkezdek konkrétan remegni a boldogságtól mindig róla beszélek mindenről ő jut eszembe. És amikor felvettem a pulcsijat amit az árkádba árulnak elkezdtem toporzekolni örömömben h Úristen ez kell. Aztán mikor pár napja mgtudtam h gyereket akarnak elkezdtem bogni. Van róla 629 képem. Mit tegyek h ne ilyen legyek? És szerintetek ez gáz?

#szerelem #rajongó #Justin Bieber #mánia #? Gáz? #Justin Bieber 2020
2020. dec. 4. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tini vagy, ilyenkor még ez mondhatni normális és idővel majd elmúlik. Most nem bántásból, de ő házas és még csak a létezésedről se tud, szóval nyilván semmi esélyed nála, szóval lehet az lenne a legjobb, ha megpróbálnál kicsit visszavinni ebből a rajongásból és másra is koncentrálni. Nincs azzal semmi baj, ha rajongasz valakiért, de azért minden nap, egész nap vele foglalkozni erős túlzás. Ne hagyd, hogy ennyire befolyásolja az életed. Ennyit tudsz tenni, ha szeretnél változtatni.
2020. dec. 4. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen a leírtak alapján még tini lehetsz, akkoriban még nem gáz. Bár az a szint ahol már te jársz, érdekes lehet a kortársaidnak is. Kicsit kezdj a saját életeddel foglalkozni, keress valami hobbit magadnak amivel eltudod terelni a figyelmedet.
2020. dec. 4. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Én találkoztam vele de nem olyan nagy szám csóri mint sokan mondják :D
2020. dec. 5. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elottem szolokhoz. Ismerkedj, baratkozz, keress hobbit. Ha lesz egy hus-ver pasi, elfelejted az alomvilagot. :)
2020. dec. 5. 18:08
 5/5 anonim válasza:
41%
Nagyon jó pasi de én már lefoglatam Hailey megy a sírba
2020. dec. 20. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!