Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az, ha háromfelé hajtok egy...

Az, ha háromfelé hajtok egy pólót már "gyűrésnek" számít?

Figyelt kérdés
Csak, mert anyukám szerint az, de szerintem meg nem, ráadásul így egy csomó helyet spórolhatok is a szekrényemben. (Ő csak kétfelé szokta hajtani őket.)
2020. dec. 2. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem. A saját szekrényedbe úgy pakolsz be ahogy akarsz. Ha legközelebb emiatt szól anyukád, mondd meg neki, hogy te fogod hordani, ha gyűrött lesz akkor rajtad lesz gyűrött, nem rajta.

Én pl függőlegesen félbehajtom, aztán felhengergetem a pólókat. Így egyetlen fiókban elfér az összes.

Egyébként ez szerintem ilyen anyukadolog, az enyém is mindig ezt csinálta, leraktam egy pulcsit a székre és azonnal jött, hogy "miért gyűröd szärrá a ruháid?!"

2020. dec. 2. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:

"Ha legközelebb emiatt szól anyukád, mondd meg neki, hogy te fogod hordani, ha gyűrött lesz akkor rajtad lesz gyűrött, nem rajta."

Már mondtam neki egy párszor. Örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel így.

2020. dec. 2. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem az. Javaslom nézd meg Marie Kondo videóit youtube-on, tök jó hajtogatási módokat mutat.
2020. dec. 2. 16:04
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Pár hónapja találtam rá a videóira, még a Netflix sorozatából is megnéztem egy pár részt, azóta hajtogatom így a pólóimat is. De azért köszi!
2020. dec. 2. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!