Férfiak! Nektek mennyire számít a kiszemelt nő, párotok haja? (Pl. mennyi haja van, milyen színű, meddig ér stb.) Természetesen az ápoltságon kívül.
Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 19:37
1/17 anonim válasza:
Nem mondom, hogy fő szempont, de a fekete hajú nőket imádom.👌
2/17 anonim válasza:
Abszolút fontos, egy szép hosszú dús hajnál kevés nőiesebb dolog van.
3/17 anonim válasza:
Hát kopasz azért mégse legyen, legyen ápolt és lehetőleg álljon is jól neki az adott frizura.
4/17 anonim válasza:
Annyira nem lényeges, de nem gond ha barna vagy fekete 😊
5/17 anonim válasza:
Nekem a természetes vörös a gyengém, szeplős arccal. Kék szemekkel.
6/17 anonim válasza:
Fekete hajú lány még sosem tetszett. A vöröset csak akkor szeretem, ha természetes. A szőke és barna árnyalatai nagyon tetszenek. A festett haj nagyon taszít, főleg, ha nagyon eltér az eredeti hajszíntől.
7/17 anonim válasza:
Extrém rövid,tüsi hajú hölgyek a gyengéim,nekem bejön a stílus,akár pár milis, esetleg még a kopasz is!
8/17 anonim válasza:
Hajfétisem van, szóval emiatt különösen számít.
9/17 anonim válasza:
Számít, fontos.
A göndör haj a zsánerem, de az egyenes szőke is tetszik. Végülis a többi is, csak passzoljon a nőhöz, legyen gondozott.
10/17 jpeter1 válasza:
A páromnak bokáig érő haja van. Nagyon szép,dús,egészséges. Ez is nagyon tetszik benne.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!