Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 25-30 éves nők mennyit költötö...

25-30 éves nők mennyit költötök havonta öltözködésre, szépségápolásra?

Figyelt kérdés

#Öltözködés, szépségápolás,
2020. nov. 26. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Havonta max alapdolgokat veszek pl tusfürdő, sampon stb. Egyéb extrákat negyed-fél vagy évente.

Ruhára szinten ugyan ez vonatkozik, de szerintem pl idén nem vettem ruhát. Tavaly is csak tavaszi-őszi időszakban.

2020. nov. 26. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Nincs nálam ilyen, hogy havonta. Akkor veszek, mikor valami fogytán van. Ruha meg ritkán, mert sok van belőle.
2020. nov. 26. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Nincs fix összeg, akkor költök, ha valami fogyóban van/tönkremegy és kell új, esetleg ha valami nagyon megtetszik és/vagy szükségem van rá.

Pont ezért még csak megközelítő összeget se tudnék mondani, hogy mennyit költök ilyesmikre, de valószínűleg ha egyszer kiszámolnám lesápadnék. :D

25/N

2020. nov. 26. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Vannak hónapok, mikor semmi ilyenre nem költök, mert én ruhákat meg szépségápolási termékeket is inkább olyankor veszek, amikor épp akciós. Akkor viszont veszek pl. több tusfürdőt meg fogkrémet, így nem kell gyakran pótolni. Kozmetikushoz, körmöshöz nem járok, fodrászhoz is csak évente 2-szer, szóval ez se ad egy fix összeget, amibe kerül havonta.

Mivel tudom, hogy nem költök nagyon sokat ilyenekre, nem éreztem még szükségét utánaszámolni, hogy átlagosan ez havonta mekkora összeget is jelent. Tippelni se tudnék, mert ruháknál még inkább változó, ott van hogy egyik évben pont kell több dolog, következő évben meg alig költök erre.

2020. nov. 26. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom havi szintre leosztani. Kozmetikushoz, körmöshöz soha nem járok, fordrászhoz csak nagy váltásnál kb. ötévente. A samponom és a hajpakolásom elég drága, de évente elég 2-3x megvennem nagy kiszerelésben, az olyan 100 euró körül van évente. Sminkelni nem szoktam, a hidratálókrémem kitart 2-3 hónapig minimum, szóval ezen kívül kb. csak tusfürdőre, fogkrémre meg ilyesmire költök.

Idén én sem vettem se ruhát, se cipőt, csak akkor szoktam, ha valamire szükségem van, évi 2-3 alkalommal talán, ezen a téren elég minimalista vagyok.

2020. nov. 26. 16:35
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem vásárolok minden hónapban ruhát, szépségápolási termékekből is csak azt veszek, ami elfogyott. Ruhát pedig akkor veszek, mikor szükségem van valamire, ritkán vásárolok valamit csak azért, mert megtetszik.
2020. nov. 27. 17:51
 7/9 Metionin ***** válasza:
54%
Nálam sincs ilyen havi lebontás, általában a Halloween akcióknál költök többet mert az általam kedvelt üzletek ilyenkor áraznak le mindenfélét de akkor sem ész nélkül hanem ami amúgy is kell csak teljes áron drágállom. Illetve amikor valamit találok amit régóta kerestem és nem vagyok benne biztos hogy pár év múlva még lesz, akkor szoktam venni többet bár az előzőt még nem használtam el. Múlt hónapban pl. 2 pár téli bakancsot vettem, mert évek óta akartam ezt a stílusút de vagy horror áron volt csak vagy nem is volt. Tavaly meg összesen ha költöttem 20 ezret ruhára egész évben, konkrétan csak fehérneműt vettem meg 2 rövidnadrágot az elkopottak helyett. Egyébként meg ha valami tönkremegy vagy elfogy azt pótlom de azokkal is várni szoktam az akciókig.
2020. nov. 28. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
46%

Hav 100e körül.

De nem én fizetem, hanem a vevőim, mint minden vállalkozónak..

2020. dec. 2. 08:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

oszinten en szeretem kolteni a boromre, hajamra, meg neha megjutalmazni magam egy-egy furdobombaval, arcmaszkkal vagy ilyesmivel. mostanban ritkan sminkelek, de alapestben arra is szeretek figyelmet forditani es jo minosegu termekeket vasarolni.

ugyanez a ruhakkal, ugy erzem, sokszor lepontozzak, aki ezt bevallja, de en szeretek vasarolni. nem esz nelkul, de azert veszek uj dolgokat boven.

leosztva.. hat nehez kerdes, de 60-70ezret szerintem atlagban siman elkoltok ezekre. persze, van hogy tobbet, amikor pl learazaskor egyszerre szerzek be sokimdent, van, hogy kevesebbet.

2020. dec. 20. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!