Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Helix piercing szúrás porcba...

Helix piercing szúrás porcba otthon, magamnak?

Figyelt kérdés

Már szúrtam piercinget magamnak, egy septumot (orr) , és kettő lobe-ot (fül). A septum nekem egyáltalán nem fájt szúráskor, volt tűm és fertőtlenítőm is hozzá. Viszont a gyógyulási időszaka ne volt kellemes (nekem egy hét volt), mindennap fertőtlenítettem, óvatosan forgattam. Lassan egy éve megvan és semmi bajom nem volt eddig vele. A lobe-okat egy hete csináltam, szintén itthon, magamnak. Az egyik már kezd véglegesen begyógyulni, a másik még fáj. Igen, ehhez is volt tűm, fertőtlenítőm és tapasztalatom. Nem féltem tőle mert már csináltam septummal (tudom nem ugyan az haha). Mindegyiket úgy csináltam, hogy előtte lejegeltem, és szép lassan áttoltam a fertőtlenített tűt, elkeztdem lassan forgatni, mozgatni és amikor már úgy éreztem jó lesz (15 perc) kicseréltem a tűt a pc-re.

Viszont most elérkeztem oda, hogy nagyon szeretnék fülporcba helixet. Ha nem porcba kellene, szerintem már rég megcsináltam volna azt is, viszont nagyon félek. Nem fogok elmenni piercerhez menni, nem engedhetem meg magamnak most. Szerintetek sikerülne magamnak? Hogyan próbáljam mgecsinálni? Tapasztalatok?

2020. nov. 25. 10:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azta, erre nem is gondoltam (a lámpára) köszönöm:D
2020. nov. 27. 09:13
 12/14 NemFogodKitalálni ***** válasza:
71%

Sejtettem, azert irtam 😃 nehogy ugy jarj mint en.

(#10)

2020. nov. 27. 11:37
 13/14 anonim válasza:
100%

Én is a piercingest javaslom, hisz vannak nagyon ügyes piercerek akik olcsón is dolgoznak. Én 4.000 Ft-ért csináltattam az enyémet lassan egy éve.

A helix piercing azért jó, mert népszerű és olcsóbban is adják, mint pl a nem olyan népszerűket.

A szúráshoz nem tudok tanácsot adni, én nem merném magamnak otthon csinálni, mert félnék a fertőzéstől vagy az elrontott szúrástól.

Nekem a helix nem fájt, számomra a harmadik lobe pc-m sokkal fájdalmasabb volt, de ez saját tapasztalat, mindenkinek más a fájdalom tűrő képessége.

Kb egy hétig nem tudtam rajta aludni, de aztán már nem volt érzékeny és tudtam rajta aludni. Én Octenisept sprayel kezeltem napi 3x (kétszer fültisztító pálcikával is) és a gyógyulási idő végére nagyon szépen begyógyult, azóta sincs vele bajom.

Remélem, hogy tudtam valamennyit segíteni attól független, hogy nincs tapasztalatom a saját szúrást illetőleg :D

(Arra készülj fel, hogy van esély arra, hogy a szúráskor vérezni fog a füled)

2020. nov. 27. 14:56
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 Mindenkinek más a fájdalom küszöbe, köszi a tanácsod;) piercerhez tényleg nem szeretnék elmenni, akármennyibe is- kerül és értenek hozzá. Konkrét tartok tőlükxd

Nekem eddig egy szúrásomnál sem vérzett, de köszi a tapasztalatot!

2020. nov. 27. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!