Van olyan fiú, akinek a kis fenék bejön?
Figyelt kérdés
Szóval nem az a nagy, vagy átlagos, hanem kisebb de formás. Csak mert mindenhol azt látom, hogy a fiúk többségének a nagy és formás fenék jön be. Elég vékony vagyok a koromhoz képest, viszont edzek rá és azért formásabb lett, viszont sosem lesz olyan nagy. A mellemmel ugyanez van. Van olyan fiú, akinek ez tetszik?
16/L
2020. nov. 21. 15:12
11/14 anonim válasza:
11.
Látom beletrafáltam a kis gyermeteg lelkivilágodba.
Az igazság fáj, ne magyarázkodj, te pecázol. Nem feltétlen neked kell rá írnod,inkább vársz hogy ő lépjen a nyalira.
Köszönöm hogy aggódsz az egészségemért ,de nem mindenki áll úgy vele mint a szüleid...
Én edzek rendszeresen.
12/14 anonim válasza:
Nem baj ha kicsi, se elöl se hátul, csak formás legyen. 😋
13/14 anonim válasza:
Pedig a kicsi formás sokkal jobb mint a nagy. Az a legjobb.
14/14 anonim válasza:
nehogy már szégyelld magad! én kifejezetten nem szeretem a "nőies" nőket. az sem zavar, ha elől deszka, hátul pad!-így látatlanban is tetszel! szerelmes lettem beléd, mert nem hordod fennt az orrod! biztos szép vagy ! én szeretnélek megismerni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!