Van olyan fiú, akinek a kis fenék bejön?
Szóval nem az a nagy, vagy átlagos, hanem kisebb de formás. Csak mert mindenhol azt látom, hogy a fiúk többségének a nagy és formás fenék jön be. Elég vékony vagyok a koromhoz képest, viszont edzek rá és azért formásabb lett, viszont sosem lesz olyan nagy. A mellemmel ugyanez van. Van olyan fiú, akinek ez tetszik?
16/L
Van. És teljes mértékben biztos vagyok benne, mert nekem az tetszik :)
Ellenben nekem nem jön be a nagy fenék, se a nagy mell, konkrétan semennyire, inkább taszít. Pont nem izgat, hogy mi a divat.
A tipikus kicsi és formás ami tetszik, kizárólag vékony alakkal.
Hát ha most nekem a kicsi tetszik, nem kell felháborodni. Nem akarok én tőle semmit. Minden alaknak megvan a megfelelő 'tábora'. Itt gyakorin nem feltétlen különül el, inkább szerencse és megfogalmazás és kategória kérdése az egész, hogy a kommentek túlnyomó részt milyenek lesznek. Ha annyira szeretnék én tőle valamit, akkor PM-ben irkálnék. Nem célom senki bíztatása, sem önbizalma teljes lerombolása. Leírtam ismeretlenül a véleményem, okom nincs hazudni. Küldj egy olyan kérdést akkor, ahol ennek az ellenkezője van, leírom oda pedig, hogy nem tetszik. Ezen ne múljon, megnyugtatom kicsiny szívecskéd, ne idegeskedj rajta :) 43 évesen már nem tesz jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!