Csodaszép a feneke, igaz (kép)? Ha ilyen tökéleteset akarok, annyit kell tornázom míg nem marad rajta "zsír"? Vagyis nem fog "lotyogni", nem lesz olyan puha?
Nekem is szép fenekem van, nem panaszkodom, az alakom olyasmi mint a lányé, csak hát azért a popóm mégsem ilyen tökéletes...
Szögezzük le: nem vagyok lezbi! :D
Jaj köszönöm..... :$ ;;)
Előfordult, hogy 2-3 kilóval több volt a súlyom, de napi fél liter zöld teát ittam plusz sok-sok vizet, a kaja...hát nagyon rendszertelenül táplálkozom (sajnos), van, hogy egyik nap megeszem a fél hűtőt, máskor meg alig csipegetek. Erről nem tudok írni...
Mikor rajtam volt az a 2-3 kiló, szaladtam, de csak max. 2 hétig minden este, míg leizzadtam. Nem ettem, csak nagyon-nagyon keveset, úgy ment le. Tudom ez nem a legegészségesebb, de hát na... Tornáztam Rubint Réka 2009 dvd-jére, eleinte alig megy de bele lehet jönni és istenien formálja az alakod!! ;)
Most úgy ezt csinálom meg minden egyes nap: 50 hasizom, 50 hátizom, 50 guggolás, 50-50 lábemelés oldalra (tudod fekvő helyzetben, az egyik oldaladon majd a másikon), 50-50 lábemelés térdelőtámaszban (tudod, mikor térdelsz, kezed a földön és emelgeted a lábadat, a feneked formálódik ilyenkor). :)
Jajj és 100 ugrás az ugróspárgával, 50-50. :)
tökéletes a sejhajod! :) Mindenkinek "lötyög" amikor megy, mert az főleg bőr! Szóval nyugi! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!