Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csodaszép a feneke, igaz...

Csodaszép a feneke, igaz (kép)? Ha ilyen tökéleteset akarok, annyit kell tornázom míg nem marad rajta "zsír"? Vagyis nem fog "lotyogni", nem lesz olyan puha?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem is szép fenekem van, nem panaszkodom, az alakom olyasmi mint a lányé, csak hát azért a popóm mégsem ilyen tökéletes...

Szögezzük le: nem vagyok lezbi! :D

2010. aug. 10. 21:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm..... :$ ;;)

Előfordult, hogy 2-3 kilóval több volt a súlyom, de napi fél liter zöld teát ittam plusz sok-sok vizet, a kaja...hát nagyon rendszertelenül táplálkozom (sajnos), van, hogy egyik nap megeszem a fél hűtőt, máskor meg alig csipegetek. Erről nem tudok írni...

Mikor rajtam volt az a 2-3 kiló, szaladtam, de csak max. 2 hétig minden este, míg leizzadtam. Nem ettem, csak nagyon-nagyon keveset, úgy ment le. Tudom ez nem a legegészségesebb, de hát na... Tornáztam Rubint Réka 2009 dvd-jére, eleinte alig megy de bele lehet jönni és istenien formálja az alakod!! ;)

Most úgy ezt csinálom meg minden egyes nap: 50 hasizom, 50 hátizom, 50 guggolás, 50-50 lábemelés oldalra (tudod fekvő helyzetben, az egyik oldaladon majd a másikon), 50-50 lábemelés térdelőtámaszban (tudod, mikor térdelsz, kezed a földön és emelgeted a lábadat, a feneked formálódik ilyenkor). :)

Jajj és 100 ugrás az ugróspárgával, 50-50. :)

2010. aug. 11. 18:47
 22/24 anonim ***** válasza:
jajjj nem jön be a kép pedig izonyú kivi vagyok
2010. aug. 12. 17:18
 23/24 anonim ***** válasza:
jo a segged ... ko kola???:D:D:D ... jofele ...,nekem tetszik pedig lany vagyok :)
2010. aug. 12. 17:47
 24/24 anonim ***** válasza:

tökéletes a sejhajod! :) Mindenkinek "lötyög" amikor megy, mert az főleg bőr! Szóval nyugi! :)

21/L

2010. aug. 12. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!