Csodaszép a feneke, igaz (kép)? Ha ilyen tökéleteset akarok, annyit kell tornázom míg nem marad rajta "zsír"? Vagyis nem fog "lotyogni", nem lesz olyan puha?
Figyelt kérdés
Nekem is szép fenekem van, nem panaszkodom, az alakom olyasmi mint a lányé, csak hát azért a popóm mégsem ilyen tökéletes...
Szögezzük le: nem vagyok lezbi! :D
2010. aug. 10. 21:10
1/24 anonim válasza:
Úgy néz ki ez a csaj mint a spinning edzőm:D
Szóval attól pl. ilyen lesz.Vagy sima kerékpározástól,futás és sok guggolás.Szerintem.
3/24 anonim válasza:
taposógép, úgrókötés, ugrabugra gumiasztalon, kitörés, szpinning
4/24 anonim válasza:
Azért nem mindenkinek lesz ilyen, még ha a belét is kidolgozza érte. :( Vannak azok a bizonyos gének, hogy a jó k. anyjukat. :D
5/24 A kérdező kommentje:
Ha belinkelek egy képet az enyémről, megmondjátok hányszorta csúnyább mint a csajé?? Persze lebőgést nem kérek......
Jaj és sima tornával (lábemelés blabla) nem lesz ilyen??
2010. aug. 10. 21:44
7/24 anonim válasza:
linkeld a tied... am sztem attol is jah és a sok munka :( én feladnám 1 edzés után :D :(
10/24 A kérdező kommentje:
2010. aug. 10. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!