Akiknek "tönkrement" a teste szülés után: hogy fogadta el?
Ugye mikor az érvel elfogynak és fáj, ha abban is van igazság, amit a másik ír, akkor jön ez a béna hárítós duma. :D:D Annyira szánalmas, de tényleg.
Itt max te vagy, aki a gőzt próbálta itt kiengedni idegen embereken, elég kevés sikerrel. Se baj, majd legközelebb. :)
Szia #23 én vagy a #14.
A #14-est én írtam, de a #11 nem én vagyok. Attól függetlenül maximálisan egyetértek veled.
Igen, egyetértek veled. Mindenkit azonnal pszichológushoz kell zavarni, aki szerint nem szexi a lógó mell.
Szerintem nem lehet elfogadni. Én sem tudtam. Jaj, nekem is pszichológushoz kell mennem, mert nem tartom magam szexinek meg jó nőnek.
24: igen, erre nem lehet felkészülni, főleg ha ezek közül semmi sem igaz rád szülés után, kivéve talán a mell de az is csak félig, messze nem tragikus a helyzet. A hasam feszes, a seggem nem lóg, striám nincs látható helyen, hegem sincs és inkontinenciális problémával sem küzdök, de köszi az aggódást ✋🏼😅
Szerintem az ilyeneket hirdetni úgy mintha törvényszerűen mindenkivel így lenne, és ezzel ijesztgetni és stresszelni a népet legalább olyan káros mint nem beszéni ezekről...
27:
Nem állt szándékomban ijesztegetni a népet, egyszerűen felsoroltam azt ami anyukám, a nagynénjeim és a nagymamám tapasztalata. Azt a tapasztalatot, amit senki nem oszt meg hangosan.
"Szerintem az ilyeneket hirdetni úgy mintha törvényszerűen mindenkivel így lenne, és ezzel ijesztgetni és stresszelni a népet legalább olyan káros mint nem beszéni ezekről..."
Nem azért írta, mert hogy mindenkinek inkontinenciája lesz meg lógni fog a s.gge! Értelmezd már, amit a másik ír. És vannak olyanok, akiknek ez lett, de nekik senki se szólt, hogy ilyen is lehet, na azokkal mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!