Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok a lábon,...

Fiúk! Mit gondoltok a lábon, illetve karon a szőrről?

Figyelt kérdés
A pasim a lábamon gusztustalannak nevezi, de most azert tel van, nem fogom hetente szorteleniteni, tegyem hozza szoke vagyok, ugyhogy nem is latszik, mert vilagos szinu. Kezemen sem tetszik neki, de ott azert elturi. Eleg szarul esik, hogy igy kimondja, mivel en sem mondom meg neki hogy mi gusztustalan rajta, meg ilyenek.

2020. nov. 16. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Az igénytelenség a kosz, szag, dzsuva. A fejeden a haj is lehet igénytelen, ha korpás, zsíros, töredezett. De attól nem lesz igénytelen, ha rossz a forma vagy a szín, vagy nincs belőve.
2020. nov. 17. 13:43
 32/76 anonim ***** válasza:
19%
Sosem értettem azokat az embereket, akiknek azt jelenti a stabil kapcsolat, hogy legyen a másiknak minden mindegy, különben páros lábbal lesz kirúgva.
2020. nov. 17. 13:45
 33/76 anonim ***** válasza:
0%

31 "Nem. Az igénytelenség a kosz, szag, dzsuva. A fejeden a haj is lehet igénytelen, ha korpás, zsíros, töredezett. De attól nem lesz igénytelen, ha rossz a forma vagy a szín, vagy nincs belőve."

Hiába jelented ezt így ki, amelyik srác mérőlászlós szakállat ereszt, az kibeszélés és konkrét (bár általában vicces) beszólások formájában is igénytelennek szokták minősíteni.

2020. nov. 17. 13:47
 34/76 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, ki ez az ember, úgyhogy mondogathatod.
2020. nov. 17. 13:48
 35/76 anonim ***** válasza:
74%

"Sosem értettem azokat az embereket, akiknek azt jelenti a stabil kapcsolat, hogy legyen a másiknak minden mindegy, különben páros lábbal lesz kirúgva."

Pedig a férfiak így működnek. Semmit nem törődnek magukkal, de be akarják szabályozni a nő testének minden négyzetcentiméterét.

2020. nov. 17. 13:49
 36/76 anonim ***** válasza:
0%

szellemileg is nagyon igényes lehetsz

[link]

2020. nov. 17. 13:49
 37/76 anonim ***** válasza:
27%

"Pedig a férfiak így működnek. Semmit nem törődnek magukkal, de be akarják szabályozni a nő testének minden négyzetcentiméterét."

Elég sajnálatos, és egy szóval sem mondom, hogy a férfitársadalom toppon van.

Egy kapcsolat minden téren több-kevesebb energiabefektetést igényel, különben, mint az üresbe tett kocsi, egy ideig még gurul magától, aztán megáll.

2020. nov. 17. 13:51
 38/76 anonim ***** válasza:
36%
Ha azt mondtad volna, Fidel Castro, előrébb lettünk volna.
2020. nov. 17. 13:53
 39/76 anonim ***** válasza:
36%

"Elég sajnálatos, és egy szóval sem mondom, hogy a férfitársadalom toppon van."

Nem toppon, sehol nincs. Úgyhogy addig, míg összeszeditek magatokat, szépen kuss van.

2020. nov. 17. 13:53
 40/76 anonim ***** válasza:
28%
39 Nekem hiába szólogatsz, hárommillió férfivel ugyanúgy nem tudok mit csinálni, mint te. Amúgy meg nem a gumiszoba blogon vagyunk.
2020. nov. 17. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!