Lányok, nők, milyen magasak vagytok?
Figyelt kérdés
Szeretitek a magasságotokat? Szivesen lennnétek alacsonyabbak, v magasabbak?2020. nov. 16. 16:54
11/26 anonim válasza:
158cm/67 kg
Sok a súly, 50 szeretnék lenni,de jelenleg pici babám van, ha majd nem szoptatok,kemény diéta lesz.
12/26 anonim válasza:
Édes lelkem ha 180cm vagy 54kg-val, huzz el
Modellkedni, olyan nincs hogy valakinek nem all jol a magassag, orulj neki, szerencses vagy!! Csak tanuld meg mi all jol neked :))) huzd ki magad es ne erdekeljen ki mit mond
13/26 anonim válasza:
164/48
Szívesen lennék 10 centivel magasabb, de a családunk többi tagját elnézve már az is csoda, hogy ekkorára megnőttem.
14/26 Metionin válasza:
165 cm (45 kg). Nincs bajom a magasságommal, bár néha szeretnék szép hosszú lábakat mint amilyen a magas vékony csajoknak van :D
15/26 anonim válasza:
180 cm magas, és 65 kg vagyok. Egy 5-7 cm szívesen odaadnék másnak aki kéri :P
Amúgy kezdem megszeretni a magasságom, ez az egyediségem.
17/26 anonim válasza:
170/58.Jó lenne 55kg-nak lenni
18/26 anonim válasza:
170/68
elkezdtem edzeni, hogy fogyjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!