Miért csak a sztárokat kell istenesíteni, körbeállni, rajongani értük, miért csak ők a legjobb pasik? Egyszerűen érthetetlen.
Hihetetlen, hogy ennyire elvakultak a mai tinik, hogy annyiból áll az agytérfogatuk, hogy a Robert Patisson (vagy hogy kell írni) Zac Efron meg az Adam Lambert a világ legjobb pasija, amikor olyan messze vannak a legjobb, leghelyesebb pasi díjtól mint Kína Kanadától..
Most őszintén, kb. ha nem lennének senkik, csak egy egyszerű emberek, ki nézné meg őket az utcán, kb 300-ből 1 nő? Beszéljenek a képek:
Robert Patisson:
Zac Efron:
Adam Lambert:
Már őszintén, hol helyesek ezek? Ezek nem helyesek, hanem szabályosan átlag alatti srácok. Ja, hát persze, az öt órás retuálás után persze álompasik, de az meg kit érdekel úgy, egy férfi mióta sminkelhetné magát? Ki kellene tiltani a médiából mindenféle retusálást férfiaknak, egy férfi azért férfi, mert úgy néz ki ahogy. Majdnem legcsúfabb emberből is lehet összehozni egy átlagot sminkekkel és retusálásokkal... A legtöbb ismerősőm sokkal helyesebb mint ők (pedig azt se tudják szinte mi az a alapozó meg ezek a női dolgok), mégse nézi meg őket senki sem az utcán, pedig nagyon jóképűek, de azt mondták, ha max 1-2x ha rájuk néz egy lány...
Na erről ennyit, leszállhatna néhány tini a földre, attól hogy őket nyomatják, attól még közel se állnak a helyes szóhoz...
17/L
Egyetértek veled! Nem értem, hogy tinilányok EZREI (vagy inkább milliói?) mit esznek rajtuk...
15/L
Ha-ha-ha.
" Végre egy normális lány. :) " Ettől én még nem mondanám annak. Nem ezekért rajong, akkor másokért.
Ízlések és pofonok. Ez van.
Én szeretem Justin Biebert. A normális ész keretein belül. E mellett a kedvenc bandám a Simple Plan...
Az most nem érdekes, hogy mit szeretek...
Na, szóval: Ha nem ezekért rajongsz, akkor másért, vagy senkiért se*. Ha pl. a metált szereted, mások meg fújolnak, ez ilyen...
Még jó, hogy mindenki nem egyforma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!