Miért csak a sztárokat kell istenesíteni, körbeállni, rajongani értük, miért csak ők a legjobb pasik? Egyszerűen érthetetlen.
Hihetetlen, hogy ennyire elvakultak a mai tinik, hogy annyiból áll az agytérfogatuk, hogy a Robert Patisson (vagy hogy kell írni) Zac Efron meg az Adam Lambert a világ legjobb pasija, amikor olyan messze vannak a legjobb, leghelyesebb pasi díjtól mint Kína Kanadától..
Most őszintén, kb. ha nem lennének senkik, csak egy egyszerű emberek, ki nézné meg őket az utcán, kb 300-ből 1 nő? Beszéljenek a képek:
Robert Patisson:
Zac Efron:
Adam Lambert:
Már őszintén, hol helyesek ezek? Ezek nem helyesek, hanem szabályosan átlag alatti srácok. Ja, hát persze, az öt órás retuálás után persze álompasik, de az meg kit érdekel úgy, egy férfi mióta sminkelhetné magát? Ki kellene tiltani a médiából mindenféle retusálást férfiaknak, egy férfi azért férfi, mert úgy néz ki ahogy. Majdnem legcsúfabb emberből is lehet összehozni egy átlagot sminkekkel és retusálásokkal... A legtöbb ismerősőm sokkal helyesebb mint ők (pedig azt se tudják szinte mi az a alapozó meg ezek a női dolgok), mégse nézi meg őket senki sem az utcán, pedig nagyon jóképűek, de azt mondták, ha max 1-2x ha rájuk néz egy lány...
Na erről ennyit, leszállhatna néhány tini a földre, attól hogy őket nyomatják, attól még közel se állnak a helyes szóhoz...
17/L
Hát én a sztárokat is ugyanúgy megnézem, mint az utcán a pasikat. :D Most kövezzetek meg, de nekem bejön Robert Pattinson csak amennyire lehet kulturáltan fejezem ki a tetszésem és olyan helyen, ahova illik. :D
Ezt a fajta megnyilvánulást viszont én se szeretem...
Mindig kellenek sztárok. Példaképeket kell "csinálni" a tiniknek! (Aki beveszi, magára vessen:)) Sok pénzt fektetnek ebbe, rengeteget!
A filmekbe persze nagy gonddal egy megnyerő személyiséget is varázsolnak köréjük, ami az utcai járókelőknél nem igazán jellemző...
A lányok természetesen ez után fognak vágyakozni.
A fiúk meg majd olyan frizurát akarnak, úgy fognak öltözni, viselkedni stb. Már az nemtommilyen férfi dezodor reklámjában is egy Pattison külsejű hódít már a liftben:)
Ez a (show)biznisz!:D
mert ez a menő, mert a csapból is ők folynak. most nagyon bejött a vámpírtéma, imádom én is. Robert Pattinsont mégsem bírom, szerintem ronda, hétköznapokon pedig igénytelen, mint a franc. mondom ezt úgy, hogy szeretem a Twilight-ot nagyon. ha már témánál vagyunk, Taylor Lautner vagy Kellan Lutz sokkal jobban bejön, mint Robert.
Zac Efron már nem olyan húdemenő, de mikor mindenhol a HSM volt a téma, akkor sem jött be, egyszerűen irritált.
Adam Lambert zenéit szeretem, de nem mondanám jó pasinak.
egyébként ilyen tinibálványok mindig voltak/vannak/lesznek, mert ez a tuti üzlet: a tizenéveseket "megvenni".
a legtöbb lány-csaj-nő a színész által játszott szerepbe van beleszeretve és nem feltétlen a színészbe. azért van oda mindenki a Pattisonért mert a szerep amit játszott az alkonyatban az tetszik nekik, azt hiszik a való életben is olyan lehet, pedig szerintem inkább egy herkás kis köcs#g. annak kifejezetten örülök, hogy valaki így gondolkodik mint te. én fiú létemre sem vagyok oda egyetlen egy külföldi színésznőért-énekesért. A magyar celebekről meg nem is beszélve. Számomra az ilyen Bódy Szilvi és Dundika taszítóak az életfelfogásuk, stílusuk és személyiségük miatt. Pedig alapvetően egy teljesen átlagos fiú vagyok, itt értem, hogy nem lázadok semmi és senki ellen, nem vagyok rocker, hippi vagy mit tudom én. Egyserűen nem vagyok oda a média vakításért.
22f
fúúj mind a három :D én justin bieberért voltam oda akkora hülye vagyok ::DD mé pont ő de már rá se tudok nézni :D:D::D
fúúj :S:S:S::SS :D:D
ezen én is gondolkoztam.xD Röhögnöm kell mindegyiken :"D
csak mert profi sminkesek vannak bízva.Belőlem is jó nőt csinálnának xd
Szerintem mindhárman rondák.
Egyikse tetszik.A másik meg az,hogy minek álmodozzak róla?xd úgyse lesz az enyém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!