Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen elektromos...

Férfiak! Milyen elektromos borotvát ajánlanátok nagyon érzékeny bőrre?

Figyelt kérdés
A páromat szeretném meglepni eggyel, mert szegénynek annyira érzékeny a bőre, hogy eddig bármilyen hagyományos borotvával próbálkozott, bármilyen borotvahabot és arcszeszt használt, a bőrét irritálta, kipattogott, szenvedés számára minden borotválkozás. Szeretnék venni neki egy elektromosat, mert ha jól tudom, azok egy nagyon picivel, de feljebb vágják el a szőrszálakat, így az érzékeny bőrhöz ez jobb lehet, de el vagyok veszve a rengeteg áru közt, természetesen én is megnéztem szinte minden oldalt, értékeléseket, árakat, de nem tudom... az igazán érzékeny bőrre mi vált be nektek? Természetesen ez a legfőbb szempont, másod sorban pedig az ár, bár ha tudtok ajánlani igazán jót, akkor nem fogom sajnálni a pénzt az ajándékra.

2020. nov. 9. 06:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Bármilyen borotva de a ( gillet) a legjobb . A lenyeg az hogy legyen borotva hab aztan fentrol lefelé húzza a borotvát .. mosakodjon meg alaposan es aztan a arcszesz. Így frissen fogja erezni az arcat csillapitja ugyanis az irritációt.
2020. nov. 9. 09:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, mindig használ habot és arcszeszt, kísérletezik azzal, hogy melyik irányból húzza, de sajnos hiába. Olvastam máshol a Philips borotvákat ajánlják, arról van esetleg valakinek tapasztalata?
2020. nov. 9. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen ! Az is nagyon remek sőt..! Vannak azok a fajta elektromos borotvak amelyeknek a vágó feluleten koroket latsz! Az lenne neki a legjobb hiszen levagja de nem érintkezik közvetlen a borrel. Probalja ki! De szerintem bevallik. Sok sikert
2020. nov. 9. 09:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen-igen, én is ilyen körfejesre gondoltam, csak tényleg nem értek ezekhez, ezért nem voltam benne biztos. Csak ezekből is van 10.000ft és akár 120.000ft-os is. Én sajnos nem tehetem meg, hogy ilyen nagy összegeket kiadjak rá, egy kb 30.000ft-ig tudok elmenni.
2020. nov. 9. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyan azt teszi 😁 tök mindegy mennyibe kerül elő fordul hogy egy piaci sokkal jobb minőségű..
2020. nov. 10. 00:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. nov. 10. 08:36
 7/9 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Lett valami jótékony hatása? :)

Nekem is nagyon érzékeny a bőröm. 20k-ért vettem kb. körpengés Philips-et. Hab nélkül nagyon szar, nem csak kipattog nekem, piros is lesz a nyakam ugyan úgy... azt találtam ki habot is használok, rajta hagyom pár percig, lemosom és utána a gép. Talán így a legjobb, ultra sensitive habot/gélt is vettem. De persze így is pattog és piros meg minden, szóval így ezekkel szerintem nincs megoldás:DD Kellene valami speckó krém vagy valami. :)

2021. febr. 13. 16:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Én végül a PHILIPS S5250/06 körfejes borotvát választottam. Bár nagyon érzékeny a bőre, ettől a borotvától nem pattog ki akkor se, ha szárazon használja. :)
2021. febr. 15. 03:02
 9/9 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Hm, érdekes. Én Philips S1332/41-et vettem még (ez is körfejes), ezzel ugyan úgy rossz. Főleg a nyakamat k_rja szét. Az az 5ezres picivel drágább (amikor ezt vettem 18k volt vagy valami hasonló, de nem olyan régen, pár hónapja), nem tudom jobb is lenne-e nekem. Majd 1x lehet teszek vele próbát vagy más hasonló, drágább borotvával, hátha az jobb. Ha nincs más...

Köszi a választ!:)

2021. febr. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!