Körübelül mennyibe kerül egy pici csillag tetkó a csuklóra? 5000 ft-ból meg lehet úszni?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdésnek hanhzik, de sajnos nem vagyok jártas benne, és nem tudom..
Jah és egy 16 éves lánynak kell még szülői beleegyezés?
2010. aug. 10. 01:09
1/3 anonim válasza:
18 év alatt kell szülői beleegyezés. pl. ha plázai tetoválószalonban csináltatod. de más helyeken ( rendes szalonban, nem háznál! :D ) megcsinálják simán 18 alatt is. tőlem se kérdezték hogy hány éves vagyok. én 17 voltam.
egy kis csillag nem lesz 5 ezer ft. max 1000.
2/3 anonim válasza:
Szerintem kell szülői beleegyezés, inkább jobb helyre menj ahol kérik, nehogy valami bajod legyen belőle. De miért éppen csillag? Annyi emberen van már...
3/3 anonim válasza:
Szalonfüggő, hogy kérnek-e szülői beleegyezést. Szerintem inkább olyan helyet válassz, ahol kérnek, az megbízhatóbbnak tűnik. Gondolom nem szülői beleegyezés nélkül akarsz egy elég feltűnő helyre tetováltatni? :D
Egyébként ne haragudj, hogy beleszólok, de miért pont csillagot szeretnél? Nagyon nem menő már, unalmas, ha csak a divat miatt..
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!