Szerintetek Sydney van den Bosch szép?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 21:49
12/22 anonim válasza:
Én gyönyörűnek gondolom. A videói alapján is nagyon szimpatikus. Persze igen, az is igaz hogy elég műre sikerült az arca... De attól még számomra szép.
13/22 anonim válasza:
Szerintem ő nem mű. De annyira nem szép és a középen elválasztott haj nekem se tetszik.
14/22 anonim válasza:
Számomra az. Amúgy ahogy látom, itt is azon folyik a diskurzus, hogy túl művi hatást ér el az erős sminkkel. Sokan szóvá tették már neki, hogy ilyen adottságokkal nem kellene “álarc” mögé rejtőznie, és ha megnézitek, megfogadta a tanácsokat, mert az újabb fotóin és videóin azt mondhatjuk, kevesebb és szolidabb sminket visel.
Amúgy szerintem a szem- és hajszíne, a mosolya, meg az alakja is meseszép. Ezek egyike sem smink függvénye. De persze, elfogadom, hogy mindenkinek más az ideál.
15/22 anonim válasza:
Nem csak a smink miatt mű, hanem a plasztika miatt. Amikor rákerestem, az első pár találat között volt valami cikk amiben arról volt szó hogy bevallotta hogy plasztikáztatott, amin nem is lepődtem meg.
16/22 anonim válasza:
Ha fel van fogva a haja, olyan vékony a feje és a fülei kifele állnak. Ez komolyan szèp?
18/22 anonim válasza:
Ebben a Szerencsekerék műsorban most tényleg nagyon szép.
19/22 A kérdező kommentje:
A korábbi farmos műsorban láthattuk, hogy borzasztó természete van. Mindenkit kibeszélt, sokszor csalt. Letagadott dolgokat amiket mondott előtte. Hiába szép valaki ha undorítóan viselkedik.
2021. júl. 21. 13:21
20/22 anonim válasza:
Igen de a kérdés csak annyi volt, hogy szép vagy nem szép. Nem értem, hogy mért pontoztál le azért mert azt írtam, hogy szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!