Kárpáti Rebeka vagy Sydney van den Bosch szebb?
A kettő közül Sydney.
Élőben viszont egyik sem tetszik.
Pffu nekem az a Rebeka nagyon nem szimpatikus. Plusz, nem egy nagy durranás a csaj, egy szépségkirálynőnek szerintem nem ilyen tucatkinézetűnek kellene lennie. Túl van hype-olva.
Sydney van den Bosch egy picit túlkorosan néz ki, a korához képest de egy szép nő. Néha, mikor unatkozom megszoktam nézni a storykat vagy youtube-on a videóit, szimpatikus benyomást kelt.
Úgyhogy én Sydney mellett teszem le a voksom. :)
Sydney
Méghozzá azért, mert ő smink nélkül is szép, kedves, bájos arca van.
Rebeka alapvetően szép lenne... ha nem erőltetné ezt a műanyag kinézetet. Mit neki Miss Universe 2014, ahol bizalmat szavaztak a bájos arcocskájának? Meg sem állt a felpumpált kacsaszájig és a tetovált szemöldökig, mert neki még ez sem volt elég, pedig messze átlag feletti szépség volt (persze, ez relatív). Rendkívül visszataszító a mentalitása, azok a felszínes kijelentései, amikkel a tizenéves követőit mérgezi. Persze, ezt az influencerek 90%-áról elmondhatnám, de nagyon irritáló jelenség ez a lány.
Hamis képet mutat magáról, a személyisége pedig egyre torzultabb.
Sydney emberileg is szimpatikusabb, kevésbé affektál és játssza meg magát. A profilja nagyon szép, habár Rebeka arcra alapvetően bájosabb, valahogy egészségesebb kisugárzása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!