Szabó Eszter: Gyönyörű mellek titka című könyve hatásos lehet? Érdemes rá kiadni annyi pénzt?
Szeretném, ha kicsit nagyobbak lennének a melleim és rátaláltam erre a könyvre, feliratkoztam a hírlevélre és tanácstalan lettem, 9000 ezer ft. Nem tudom, hogy kiadjak-e erre ennyit, de már utálom, hogy semmi, nulla mellem van(29 évesen). Elkezdtem böngészni a neten. Műtét kizárva.
Használt már valakinek a természetes mellnövelés?
9000 ft egy könyvért amiről alig tudni valamit és senki nem hallott róla? Sehol semmi info, kivétel azaz egy oldal.
Ha jó lenne már mindenki ezt ajánlgatná, már megjelent volna 5 nyelven... és nem 9ezer ft lenne. Egyetlen könyvtől sem lesz nagyobb a melled. Fogadd el hogy akkora amekkora... teljesen lényegtelen.
Szerintem töltsd le inkább DC-vel,vagy torrenten nézz utána,kicsit erős a 9 rugó...
Amúgy inkább fogadd el magadat,különben hogy várhatod mástól hogy elfogadjon. Ha emellett jó alakod van, és adsz magadra, nem lesz hátrányod belőle,mindenkinek meg nem jöhetsz be.
Kb 1 éve ez az első normális kommentem,nem is tudom,mi van velem,ennyire szeretném a ciciket? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!