Miért annyira fontos a nőknek, hogy nőies legyenek?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő nagyon próbál nőiesen kinézni, sminkeli magát, kényelmetlen ruhákat hord, szépségkezelést elvégeztet stb. Gyakori, hogy sok pénzt, időt, energiát és törődést befektet egy nő arra, hogy nőies legyen vagy maradjon. Én ezt nem értem, mert nekem egyáltalán nem fontos. Ne értse senki félre, egyáltalán nem nézem le a nőket és mindenki azt csinálja magával amit akar, csak próbálom egy kicsit jobban megérteni. Azért csinálják, hogy vonzóbbak legyenek a férfiaknak? Annyira fontos nekik a párkeresés? (én aszexuális vagyok szóval ezt is nehezen értem meg) Vagy valami más okból fontos nekik? És miért/minek jó a nőiesség egyáltalán? A férfiasságot jobban tudom megérteni, mert ott inkább az erősség a fontos. Személyes tapasztalataitok is érdekelnének! Előre is köszönöm a válaszokat!2020. nov. 3. 08:43
11/13 anonim válasza:
Én nem elvárásonak igyekszem megfelelni vagy ilyesmi egész egyszerűen baromi jól érzem maham így, amúgy van egy 2-3 szoknyám meg ruhám de azok is viszonylagosan különlegesebbek tehát azérr nem az van hogy ne játszanék én itt a színekkel mrg fazonokkal egész egyszerűen jobban kedvelem ezeket a romantikus blúzokat, a szép ékszereket, az elegáns kabátokat plusz úgy érzem,hogy sokkal nagyobb benyomást teszek bárkire mint a kortársaim nagyrésze akik görcsösen törekednek a ruhákon keresztüli "egyéniség" kifejezésére, ami már ott megbukik hogy többnyire ugyan azt a street styleos vonalat követik. Igyekszem egyedi lenni a ruháimon keresztül ami szerintem egész jól is meg, nagson szeretem a minél különlegesebb blúzokat stb. És előszeretettel hordok lár minimalista ékszert is pl. Óra,gyűrű stb. Ezen felül tényleg nem a megfelelési kényszert mondanám oknak,hanem azt,hogy szerintem ez valamennyire tükrözi az ember intellektuális képességeit is, olyan "méltó", valamint nincs műkörmöm hanem növesztek magamnak mert szerencsére ezen képességgel is megáldott az ég és nem járok sem fodrászhoz sem nem sminkelek és meglepően pozitív visszajelzéseket kapok a külsőmet illetően.
12/13 anonim válasza:
Én is törekszem a nőiességre, és visszajelzések alapján nagyon királyul megy. Ettől függetlenül nem sminkelek, nagyon szeretem a nomakeup arcomat meg a szemöldököm is erős, szép vonalú alapból, a szempilláim is hosszúak és sötétek, szóval persze van egy két bőrhibám, de ez nem túl tragikus, nem is tudnék létezni azzal a diszkomfortal amit egy ilyen teljes smink nyújt, tudom miről beszélek, régebben sminkeltem. A lapostalpú csizma is elképesztően elegáns tud lenni. Egy blúz meg egy sötét nadrág, kosztüm, ezek mind kényelmesek. Nem hordok magassarkút mert nem kényelmes.nyilván ki lehet zárni a számunkra nem kényelmes tényezőket és így is nőiesnek, szépnek, elegánsnak lenni. Én két dolog miatt csinálom, 1. Nagyon tetszenek az elegáns ruhák, a jó ékszerösszeállítások és ilyesmik. 2. Sokkal komolyabban vesznek, jobban tisztelnek az emberek mióta ezt csinálom persze van mögötte egy megfontoltság, jó modor, és egy tudás, olvasottság is, nyilván nem a külső az egyetlen tényező.
13/13 anonim válasza:
én szeretek nő lenni. szeretek a férfiaknak tetszeni és magamnak is, szóval igyekszek nőies lenni életem minden egyes percében. meg hát azért szerintem társadalmi szinten valamelyest elvárások is vannak, ezért hosszú hajam van, sminkelek, mindig magassarkú cipőt hordok, szoknyát és harisnyanadrágot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!