Mik számítanak az öltözködésben "öreg színeknek"?
Nem lehet egy színre se kimondani, hogy “ez nagyon öreges”, mert egyedül az számít, hogy a viselőjén hogy áll, mennyire öltözteti.
Ha olyan színeket viselsz, amik jól állnak neked, attól egészséges lesz az arcszíned, sokkal üdébb lesz az összkép, míg az előnytelen színek pl. jobban kiemelik a mimikai ráncokat, egészségtelen színűek tűnik tőle a bőr, de kizárólag az egyén színtípusán múlik, hogy egy szín öregesnek vagy fiatalítónak hat rajta.
Vannak olyan nők/lányok, akiken csodálatosan állnak az őszi, meleg barnás-téglás-bordós színek, de én tudom magamról, hogy hideg nyár vagyok rózsaszínes tónusú, nagyon sápadt bőrrel, hamvas hajszínnel, így engem az összes barnába hajló szín öregít. Az én olvasatomban ezek öreges színek Az ezüstös, kékes, lilás, fuksziás árnyalatok viszont csodásan feldobják az arcszínemet, mert ez illik hozzám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!