Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok parfümöt ajánlani?

Tudnátok parfümöt ajánlani?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt semmilyen parfümöm, szóval még én magam sem tudom pontosan, hogy mit szeretnék, úgyhogy ha tudtok, írjatok pár parfümöt, amit szerintetek érdemes lenne megszagolnom.

Leginkább a kicsit olcsóbbak érdekelnek, amit a dm-ben, rossmannban vagy müllerben is lehet kapni, és valami visszafogottabb, hétköznapokra is megfelelő illatot szeretnék. (Ha ez számít valamit, 18 éves lány vagyok, átlagos stílusom van, néha kicsit sportosabb, néha kicsit elegánsabb, bár mostanában inkább kicsit az utóbbi felé próbálok menni.)

Amiket eddig szagoltam:

- Police to be queen - a kis papírra kifújva tetszett, de rajtam konkrétan füstszaga volt

- Police tattoo art - nagyon hasonló rajtam a To be queen-hez, bár egy fokkal talán jobb, de még mindig túl füstös

- Playboy play it wild - egész jó, de valahogy annyira nem fogott meg

- Halloween magic - először nagyon tetszett, de amikor úgy fújtam magamra a teszterből, hogy a pulcsimra is ment, és még napokig éreztem, akkor már úgy éreztem, hogy nem igazán passzol hozzám

- Zara gardenia - talán ez volt az egyik kedvencem, csak túl erősnek éreztem hétköznapokra, ennél kicsit visszafogottabbat szeretnék

- Tom Tailor East coast club - ha az eddigiek közül kellene választani, ez volt a legjobb, de valahogy még ennél sem érzem azt, hogy ez lenne a tökéletes

2020. okt. 30. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

A s. Oliver women-t nem próbáltad még?

Szerintem fiatalos, és friss-sportos illata van.

Ráadásul DM/Müller/stb. helyeken elég jó akciósan szokott lenni ünnepek előtt.

CSak a kép miatt (itt rettentően drága)

[link]

2020. okt. 30. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Konkrétan milyen jegyeket szeretsz egy parfümben?

Gyümölcsöket? Citrusokat? Fűszereket? Virágokat? Édes, gourmand jegyeket (karamella, mályvacukor, csoki)?

Amiket ajánlani tudok:

Ariana Grande Ari

Ariana Grande Sweet Like Candy

Ariana Grande Cloud

Calvin Klein Euphoria

Katy Perry Meow

Katy Perry Purr

Katy Perry Royal Revolution

Katy Perry Killer Queen

Jennifer Lopez - JLust

Paco Rabanne - Lady Million

Zara - Red Vanilla

Zara - Oriental

Zara - Woman Gold

2020. okt. 30. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert utálom a drogériás parfümöket.
2020. okt. 30. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

#3: Nálam sem az olcsó, drogériás parfümök a favoritok, ettől függetlenül van ebből a kategóriából is pár, ami meglepően jó.

Nem mindenki teheti meg, hogy csak niche parfümöket vásároljon, főleg nem egy 18 éves fiatal.

2020. okt. 30. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenképpen meg fogom nézni ezeket.

De szívesen fogadok még ötleteket, ha valaki tud még ajánlani

2020. nov. 1. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

Az édes illatokkal nem tudom, hogy állsz, de én nagyon szeretem már 2-3 éve a Katy Perry Mad Love-ot. Olyan 4-5 ezer körül van a boltban, de Notinon sokkal jobb ár/mennyiség arányban elérhető. Javaslom a boltban kipróbálni, utána megrendeled, ha tetszik (én próba nélkül nem vennék, de ez persze csak én vagyok).

Elég tartós, édes vaníliás-kókuszos illat, nekem 3 fújás kitart 4-5 órán át, utána még egyszer ennyi időre elég egy “emlékeztető”. A maga kategóriájában többet nem is lehet várni tőle, ez egy közepes árú és minőségű celebillat, nem Gucci, Versace stb márka.

2020. nov. 6. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Dolce Gabbana- one
2020. nov. 23. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!