Idősebb férfiak válaszát várom. Nektek a kis mell vagy a nagy mell jön be jobban?
Figyelt kérdés
Melyik a vonzóbb?
És a mellműtétről mi a véleményetek?
2020. okt. 30. 00:04
21/26 anonim válasza:
Köszönöm. Igazából nekem a fenék is a gyengém, ergó , ha nincs nagy mell, azzal is bőven lehet kompenzálni, bár tény, hogy nem véletlenül írtam azt, amit írtam.
22/26 anonim válasza:
20-as vagyok
igen, tudom
ha nem számítana más (kisugárzás, személyiség, popsi, arc, meg a többi maszlag), azt hiszem, hogy a hozzám hasonló apró mellűek gondban lennének
23/26 anonim válasza:
Kicsi! Tenisz golflabda mèret, de ha színte csak bimbó van, azis nagyon itgat, a mű mell taszít!
24/26 anonim válasza:
Mi számít idősnek , kicsinek , nagynak ?
Te hány éves vagy, milyen a méreted és miért gondolkodsz műtéten ?
En 38/f vagyok abszolút műtét ellenes! A kis cici szép és vonzó , ez miatt sose legyen önbizalom hiányod és végképp sose jusson eszedbe a műtét. A terneszetes cici a szép
25/26 anonim válasza:
#11,14,15 egy f🤬sz
Egy pillanatig ne foglalkozz velük
26/26 anonim válasza:
A kicsit, az A kosarast.
A műcucit nem preferálom...persze van amikor kell de alapvetően nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!