Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kis pocak, kis mell vagy...

Kis pocak, kis mell vagy laposabb has, icipici mell? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Sajnos hasra hízom. Arra lennék kíváncsi, megérné-e leadni onnan a felesleget, ha az nagyon picuri mellekkel járna.

2019. aug. 20. 19:12
 1/10 anonim válasza:
29%

A vékony, szép arcú és formás fenekű nőket preferálom.

A mellük mérete nem releváns tényező.

2019. aug. 20. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Rajzolj mellbimbót a hasadra és akkor 3 melled lesz
2019. aug. 20. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

1. Nincs helyi fogyás.

2. Talán, ha odafigyelnél, hogy mit eszel, mennyit és mikor, akkor nem híznál. Plusz, jó lenne, ha mozognál is.

3. Annyit úgysem fogsz fogyni, hogy pont melled legyen fogyás után. Főleg, ha állításod szerint csak kis pocakod van és nem 20 kg felesleg van a hasadon.

2019. aug. 20. 19:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert tudom hogy nincs helyi fogyás. Ha fogynék a hasamról mellből is fogynék. Nem hízok, mindig is volt a hasamon felesleg, pedig nem vagyok több mint 60 kg.
2019. aug. 20. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

"pedig nem vagyok több mint 60 kg."

A magasságod nélkül honnan tudjuk hogy 60 kg kövérnek számít vagy sem? Nehezedre esik rendesen kiírni egy kérdést úgy hogy normális, hasznos válaszokat tudjunk rá adni és ezzel neked tudjunk segíteni elsősorban?

2019. aug. 20. 19:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy kövér vagyok-e hanem hogy melyik opció tetszik nektek jobban..
2019. aug. 20. 19:51
 7/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
77%
Nekem az az opció tetszik, akin van mit fogdosni, és itt most nem a szálkás izmokra és csontokra gondolok. Nekem a girhes Insta-modellek, akik mellesleg egymás klónjai, egyáltalán nem jönnek be.
2019. aug. 20. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
4%

"Nem hízok, mindig is volt a hasamon felesleg.."

Ja, mert mindig is sz..rul étkeztél és nem mozogtál semmit! Ennyi.

2019. aug. 20. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább legyél kerekebb mindenhol.
2019. aug. 21. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Sokféle testalkat lehet sokféleképpen szép.

Ha pedig azt szeretnéd, hogy neked adjunk tanácsot, akkor mutass valami hasonló alkatot, mint amilyen vagy/szeretnél lenni.

2019. aug. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!