Férfiak!Mi a vèlemènyettek egy 75B-s mell kicsinek számit?
Nagyon sokat foglalkoztatt a téma, mivel úgy érzem hogy nem vagyok megelégedve a mell mèretemmel úgy gondolom hogy túl kicsik... Illetve gondoltam már plasztikai műtétre is a továbbiakban!
Előtte viszont érdekelne a véleményetek, nem akarok hirtelen döntèsthozni amit esetleg megbánhatok! (56kg 163cm és 20 éves vagyok.)
Az enyémnél nagyobb, ha ez megnyugtat.
Szerintem ne csinálj vele semmit, a testalkatodhoz ez pont arányos, nagyobbal furán néznél ki
Hat szerintem nyugodtan csináltasd meg ha TÉGED ez tesz boldoggá én is megfogom majd egyszer de nem azért hogy bárkinek is jobban tetszenek párom szerint így is jók de nekem jobban tetszik egy szép normalisan megcsinaltatott nagy cici 75B 75C ( nekem mensi miatt állandóan valtozik, így legalább fixen nagy lesz lol) és nincsenek önértékelési problemaim se csak szimplán szebb a nagy mell sztem
szóval csajszi előbb rendezed el magadban a testedet szeressem meg és ha úgy érzed boldoggaba tenne téged a nagyobb mell csinaltasd meg !😘
Én a pici cicikért vagyok odáig meg vissza. Nálam a 75B már határeset, én ezt már inkább a nagyobbak közé sorolom a saját kedvenceim között. Volt olyan barátnőm akinek 65AA mellei voltak, ez kisebb még az A méretnél is. Imádtam a pici méretét, gyönyörű formásan pici volt neki. :) Azóta sem láttam ilyen formásan pici melleket.
Szóval a tied egyáltalán nem számít kicsinek, sőt nálam inkább már nagynak. De ki mit szeret, van akinek az óriásiak jönnek be. A helyedben nem műttetném meg, a többségnek ez a méret az ideálja. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!