Van itt köldök piercingje valakinek? Nagyon fájt? :O
nekem barátnőm csináltatott, és amikor feküdt az ágyon teljesen be votl parázva a szúróeszköztől, de előtte ugye lefújják és azt mondta h amikor átszúrták nem is vette észre. nem is fájt neki. utána miután az érzéstelenítő kezdett kimenni na akk kicsit érezte h kellemetlen. de elviselhető. én azt mondom az epilálás még mindig jobban fáj mint egy piercing belövése :D:D
ja és itt találsz sok köldökpiercinget
nekem is barátnőm csináltatott, azt mondta nem volt vészes
viszont az első pc-d egyszerű legyen ne "lógós"
Nekem nagyon fajt amikor szurta, es meg utana is napokig. Es inkabb a jobb oldalon van es meg kozben kicsit ferde is. Mondjuk annyira nem feltuno, csak engem nagyon zavar. De inkabb igy hagyom, mint hogy megegyszer atszurjak :D
[link] nekem ez tetszik nagy :D
De igaza van az elso valaszadonak, eloszor semmikepp ne logosat rakass be, mert alapbol fajni fog egy darabig ha hozzaer valami. Majd ha teljesen begyogyul akkor tudod cserelgetni fajdalommentesen :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!