Mit lehetne tenni hogy ne legyek ennyire ocsmány? 25F
Figyelt kérdés
Nem vagyok jóképű egyáltalán de a legnagyobb probléma hogy a testalkatom is valami borzalmas. Nagyon magas vagyok (192 cm) nagyon hosszú végtagokkal, főleg a lábaim irtózatosan hosszúak. Nevetségesen nézek ki komolyan (mint valami gólya), egy jó ideig jártam edzőterembe hogy legalább izmosodjak de nem sokat javult a helyzet (a karom izmosodott, vállam szélesedett de az összkép borzalmas maradt). Öltözködés terén is nagyon sok mindent kipróbáltam már, de minden bénán áll rajtam: a rövidebb vagy szűkebb ruhadarabok egyszerűen nevetségesek (mintha gyerekméretet vettem volna), a hosszabb fazon pedig mindenhol eláll lóg összevissza olyan mintha csak magamra dobáltam volna valamit. Nincs valamilyen módszer amivel kicsit mérsékelni lehetne ezt a nevetséges összhatást?2020. okt. 27. 08:53
1/8 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy érzem elég hátrányosan befolyásol több területen is ez a külső..
2020. okt. 27. 08:53
2/8 anonim válasza:
Vékony is vagy a magasságodhoz? Mert ha igen akkor hízz és más lesz a helyzet.
4/8 anonim válasza:
Leírva ez egyáltalán nem hangzik rosszul, a magas férfiakat nagyon sok nő szereti. Ruhákból szerintem a test vonalát követő, de nem teljesen szűk fazonokat kéne keresned. Az is lehet megérné, hogy beruházol pár jó minőségű, tartós darabra, és azokat ruhadokiban pontosan a te méretedre megigazíttatni.
5/8 A kérdező kommentje:
#2 igen elég sovány vagyok kb 76-78kg, régebben voltam 85 kg de akkor is aránytalanul oszlott el rajtam a testsúly, nem volt sokkal jobb az összkép (főleg a bokám és a csuklóm nagyon vékony)
#3 Gondoltam már erre én is, főleg hogy az élet egyéb területein is egy nulla vagyok
2020. okt. 27. 18:08
6/8 anonim válasza:
3-as vagyok.
Nem bántásból írtam!
Én is így vagyok, semmi pozitív nem ér az életben így minek örüljek..?
Ha a szüleim anno megtudták volna kérdezni, hogy tőlem hogy szeretnék e erre a világra jönni, akkor egyértelműen azt válaszolom, hogy köszi de inkább kihagynám.
7/8 A kérdező kommentje:
Meg tudom érteni, velem is hasonló a helyzet..
2020. okt. 28. 07:57
8/8 anonim válasza:
Ugyan már!
A férjem 64 kg volt 190centivel, a kisebbik gyerekeim 190 körül, most a lány 70kg, a fiú 55kg.
És se voltam nokedli, 178, és gyerekek előtt 50, utánuk 55kg.
NEM SZÁMÍT, a személyiség a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!