Ha elfogadnánk, az átlag 30-40 éves nő szarul néz ki, akkor az átlag 30-40 éves pasikkal mi a helyzet?
89-86-75-82-72 százalékosok! Jajjj de össze tudtok zárni ha a férfiak b*sztatásáról van szó! Már jó ideje figyelem hogy kik veregetik egymás válát. Gratulálok a remek százalékotokhoz, főleg hogy egymást támogatjátok az előmeneteleitekben!!! Hmmm, micsoda értékes százalékok, hajaj, mennyire mérvadó ezek után a gyk pontrendszere. :D
Persze itt legalább kiélitek a kétszínű jótét lelketeket, hogy ti aztán jól befűtötök a férfiak alá, micsoda bosszút álltok a férfiakon azért, hogy rátok sem néznek. :D
24-nek igaza van!
Ha pasikat kell ekézni akkor sor állás van,de ha a pitcsákról kell negatív kommentet írni mert ugye annak van valóságtartalma akkor nagy az összefogás, ők amolyan félistenek mint a kisgyrekes apàk-anyák, őket tilos bántani,de nekik természetsen mindent lehet...
Na álljon meg a menet. Nézzétek már meg a kérdést! Maga a kérdés egy mocskos provokáció, ugyanúgy, mint amiket ti írkáltok. Tőlünk higgadtságot, érveket vártok el, ti pedig csak mocskolódtok. Mi lenne ha magatokkal szemben támasztanátok elvárásokat első sorban? Még a végén normális ember is válhatna belőletek. Ja, de az nehéz, meg gondolkodni kéne, meg empátia is jó volna, meg magasabb IQ szint mint a válaszok százaléka.
Komolyan legyek udvarias, kedves, megértő a ti problémáitokra, miközben szerintetek én már csak a korom miatt is egy lelakott öreg nő vagyok, aki örüljön, ha ürítő edénynek kell valami lúzernek? Közben nem ismertek, nem láttok. De ennyi a véleményetek, amit nekem tiszteletben kellene tartanom....miért is?
28.
Ez így igaz amit írtál, csak éppen rátok nőkre.
És ismét egy önérzetes fröcsögő nőt tisztelhetünk a személyedben pont akikről itt szó volt.
A vér nem válik vízzé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!