Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném tartósabbá...

Hogyan tehetném tartósabbá egy műbőr táska nyomott mintáját?

Figyelt kérdés

Megrendeltem életem táskáját, ami telitalálat számomra minden szempontból, az utolsó darabok egyikére csaptam le, másrészt stílusban és formatervezésben sem láttam sehol hasonlót.

Viszont egyes források szerint a rajta lévő minta egy idő után kopik, és ez már most kezd nyomasztani.

Az a célom, hogy minél tovább kiszolgáljon hibátlan állapotban, és tényleg ez álmaim táskája.

Vannak olyan gondolataim, hogy befestem valamilyen átlátszó (festék vagy lakk?) réteggel, így tartóssá tehetem a mintát.

Erre a célra mi lenne a legjobb választás?

2020. okt. 18. 23:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Sűrűn kenegesd az egész táskát műbőrápolóval, akkor később fog repedezni, valószínűleg így a minta is tovább tart majd.
2020. okt. 18. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!