Mit gondoltok erről a mellméretről? (kép)
2020. okt. 17. 15:56
31/47 anonim válasza:
Könyörgöm ne vágasd szét magad. :(
32/47 anonim válasza:
Szerintem te borzalmasan JÓL NÉZEL KI.
Teljesen mindegy, hogy mekkora a cicid. Inkább legyen pici de természetes, mint nagyobb, de szilikonos.
33/47 anonim válasza:
A kicsi mell is szép.
A nők pont úgy vannak a mellükkel mint kisfiúk a fütyijükkel .
34/47 anonim válasza:
Nem rossz ez, inkább azt a csontos részt tüntesd el mert az nem néz ki jól.
35/47 anonim válasza:
Nekem alapvetően nincs bajom a szépészeti beavatkozásokkal, attól függetlenül, hogy én nem csinálnám. De a két kép amit a nagy melltartóval töltöttél fel, borzasztó aránytalan, ha ezt még mellek fogják kitölteni, leginkább aránytalan lesz a testedhez képest. Pont ezért ha természetesre is csinálják, a legtöbb embernek egyértelmű lesz, hogy nem igazi.
36/47 anonim válasza:
Ez nekem már így is túl nagy. Vékony vagy, úgyhogy szerintem ne műtestd meg, mert aránytalan lesz.
De tégy belátásod szerint.
38/47 anonim válasza:
Szerintem tökéletes ha eredetileg ilyen. Nekem is pont ilyen majdnem.
40/47 Á.Zoli válasza:
ha csináltatod, akkor olyat csináltass, ami nem kompromisszum magaddal szemben.
Ha a nagyobb tetszik, akkor bánni fogod a kisebbet...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!