Mit gondoltok erről a mellméretről? (kép)
Ha ilyen lesz mint ez [link]
Akkor IMÁDNÁ MINDEN PASI, az nem igaz hogy nem szeressük, csak a túl nagy visszataszító a közepes a legjobb.
#24 én is azt vettem észre, hogy amikor szép és természetes a végeredmény, akkor a legtöbb férfinak nagyon tetszik, de ilyenkor nem is látszik rajta egyből, hogy műmell.
Persze amikor hatalmas, kemény labda formájú, az visszataszító.
^itt az utolsó előtti négy hónappal van a műtét után, én nem mondtam volna meg, hogy nem igazi.
Szerintem sürgősen csinálj magadnak igazi problémákat, mert túl tökéletes az életed, ezért kezdesz hibát keresni ott, ahol egyébként nincs.
Mindenki ezt teszi, akinek túl könnyű az élete.
Az összes képen látszik, hogy műanyag. Ha ruha takarná talán nem mondanám meg.
Ugyanaz a helyzet vele, mint amikor egy férfi műanyag izmot rakat be magának. Ruhában csak azt látod, milyen formás, de ruha nélkül meg látod, hogy műanyag.
#29:
Mi a halál...
Komolyan képesek emberek műizmokat is berakatni? Ekkora idióták nem létezhetnek - ja várj, de.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!