13 évesen még kislány,14 évesen már dögös csaj? .
Figyelt kérdés
Annyi kérdést olvastam már, ahol egy 13 éves lány írt szerelmi ügyben, vagy épp a szépség és divat kategóriába. Persze egyből jöttek a nagyokosok oltani, hogy nem lehetsz még szerelmes, nem kell neked pasi, menj inkább babázni. (Egyet értek azzal, hogy nem kell neki még pasi. De minek menjen babázni?) És rengeteg oylan kérdést olvastam, ahol 14 éves lányok írkálnak olyanokat, hogy nem védekezett a pasijával, meg hogy hogy néz ki ez a magassarkú cipő... És nem csak itt van ez így, hanem a világban is. Nekem van egy 13 éves húgom. Őt is ilyenekkel oltják a sulijában, hogy kicsi még bla bla bla. De a felette egyel járó diákok sem olyan nagyok. Hisz az az egy év nem számít oylan hű de sokat. De persze azoknak már van pasijuk, miniszoknya, magassarkú, szex észnélkül. Szerintetek?2010. aug. 8. 20:07
11/13 anonim válasza:
14-18-ig, szép kislány, 18-35-ig jó nő, 35-40 kifejezetten sexy, 40-55ig kifejezetten dögös...persze ha tesz is érte!
Úgy hogy 14 évesen nem lehet dögös senki...csak 1 buta liba!
12/13 A kérdező kommentje:
Hát mégis már a szexen meg a nőies dolgokon jár az eszük. (Legalábbis én ezt szürtem le, mikor meglátogattam a sulijában a hugomat)
2010. aug. 11. 11:14
13/13 anonim válasza:
Szerintem az, hogy valaki kislány-e vagy sem, a szellemi érettségtől is függ az életkor mellett. Tegyük most félre a testi fejlettséget, és nézzük új szempontból a dolgot: ismerek olyan 13 éves lányt, aki választékosan fejezi ki magát, nem kétszínű és tehetséges, viszont olyan 21 éves ismerősöm is van, aki szellemileg tényleg egy éretlen kislány szintjén áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!