13 évesen még kislány,14 évesen már dögös csaj? .
14 éves lány vagyok
nekem is volt már barátom, de nem feküdtem le velük.
és énis szoktam magassarkút hordani (néha merészet is) de ritkán mikor az öltözetemhez illik.
és nem érzem magam k*rvának.
de nem rétem mire jó ha a 13-14 csajok sírnak hogy "jaaaj kiszakadt a gumi mit csináljak??" ilyeneknek tényleg kijárna egy apai pofon
:)
Egyre rosszabb.
16 éves vagyok, nem vagyok régies, de 14 évesen sok a magassarkú.. Aztán a durvábbakról inkább nem is szólok.
Azonban odakerülünk, hogy az elsős fog 10 cm magassarkút húzni.
Szerintem még én sem, 16 éves létemre sem muszáj magassarkút vegyek, mert még nem jött el annak az ideje.. 18 évesen oké, de előtte...Hmm. Ki hogy látja, de szerintem nem kell már 13 évesen nőnek lenni. Van még idő arra.
Aztán meg az ilyen kis 14 éves mitugrálszokat ,akiken 1 kg smink, 10 cm magassarkú, alig takaró ruhák vannak föl sem kell venni. Igaz, hogy sok lány kívánja, hogy magassarkút húzzon (mikor anya magassarkújában botladoztunk...:D ), de mindenek eljön az ideje és akkor sokkal varázsosabb lesz:).
én 14 vagyok és soha nem akarok felnőni *sír*
ja és nem vagyok "dögös csaj"...babázni akarok^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!