Hogy lehet egy női 41-es láb nagyobb, mint egy férfi 42-es?
Figyelt kérdés
Többször is beleszaladtam ebbe (enyém a 42-es). A 41-es lábú nőé ha hosszabb nem is, de szélesebb volt. Hogy jó akkor neki egyáltalán a 41-es cipő? Nem értem én ezeket.2020. okt. 16. 00:05
12/14 anonim válasza:
Mert ez a fétised. Nem ebben a kategóriában kellene. Ez nem erről szól.
13/14 anonim válasza:
Hosszra nem nagyobb a lába, nálunk pedig majdnem mindenhol csak hossz szerint méretezik a cipőket.
Amerikában pl 3 féle lábszélesség is van, F, G és H asszem, nem csak egy. Szóval ha neked kell egy 42F, neki meg egy 41H, akkor szélesebb lehet a lába simán, de hosszabb attól még a tiéd lesz.
14/14 anonim válasza:
Nekem 41 es,de a szélesség miatt 42 eset hordok. Az egyes szűk rám.Nagy trampli lábam van,pedig nem vagyok elhízva.L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!