Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Color Maniac nevű youtubosrol...

Color Maniac nevű youtubosrol mi a véleményetek jol sminkel vagy rosszul? Ha igen miért ?:D

Figyelt kérdés

#Color Maniac #Youtubsminkes #Sminkesvideok
2020. okt. 13. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Nemrossz de nekem nem jon be a sminkelesi stilusa.
2020. okt. 13. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Uh borzalom...bocsi, de borzalmasan néz ki... Egyszerűen nem bírom nézni se. Többször volt olyan, hogy azon gondolkoztam egy sminkje láttán, hogy ő ezt most komolyan gondolta-e... De sajnos igen. +a gagyi cuccok indokolatlan felhalmozásáról is megvan a véleményem. (Sminkszelektálós videók)

-Egy sminkes

2020. okt. 13. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Ügyes, de elég elvont. Farsangra jó lenne.
2020. okt. 13. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Amikor neztem a videoit nem egyszer támadt az a gondolatom hogy ez idő/pénz pazarlás amit a sminkel csinál, folyton ugyanugy sminkel szinesen mint aki fele fejjelt a sminkes dobozba. Kék szemsminket párositott lila szájjal.. érdekes szerintem a smink dolga hogy megszépitsen egy embert őt inkább csúnyábbá teszi, amikor tust huz és föld szineket használ sokkal szebb.

De amugy ezt a rengeteg sminket én is sokkalom amikbe szelektált! Plusz amiket művel a szemsminkeknél eskü pazarlásnak tartom hogy minek vesz sminket ha így sminkel, van egy két jó sminkje ami tényleg tetszik és elismerem hogy jó de a többsége valami borzalom, szerintem szineket nem tud jol párositani sem kiegészitőket, aranyos tud beszélni a videójában jol el is mondja mit kéne csinálni csak valahogy csinálni nem tudja és a végeredmény egy kabará... azthittem csak nekem ez róla a véleményem de úgy tűnik nem....

2020. okt. 19. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!