Mi a külsőmröl az őszinte véleményed?
Figyelt kérdés
Lehet hideg,meleg minden érdekel.
(Nem vagyok sértődékeny és akár privátban is írhatjátok😅)
2020. jún. 10. 22:50
1/13 anonim válasza:
Amilátszik, az alapján csinos :)
2/13 anonim válasza:
Akár te vagy a képen, akár nem, szép vagy :)
3/13 anonim válasza:
Nekem bejön, ha a csajon van pár plusz kiló, szóval az alakod amennyire látszik a képen, bejön. Az arcod és a cicaszem is, de azért egy sminkmentes képet is megnéznék.
4/13 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy. Egy jó tanács: a szemöldököd íve nem illik a szemedhez. Kérdezz meg egy másik kozmetikust.
5/13 anonim válasza:
Szerintem ez a szemöldök nem túl előnyös, de amúgy jól nézel ki (nő vagyok, azért ez tűnik fel :D)
Mivel beírtad a kulcsszavakhoz, hogy plus size, feltételezem az alkatod miatt tetted ki ezt a kérdést. Oké, nem vagy vékony, de szerintem csinos vagy így is és amennyire ebből a képből ez kivehető, az arányaid is teljesen jók.
6/13 anonim válasza:
főleg az arcodról lehet véleményt mondani
ez a haj nem annyira tetszik, meg a szempilla spirál sem
a háttér, az arc és a jana tetszik :D
7/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy :)
10/13 anonim válasza:
Haj, smink borzalmas. Kis toka. Szerintem kicsivel átlag alatti vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!