Kicsit viszket a géllakktól az ujjam. Ez normális? Elmúlik?
Nem normális.
Minden ujjnál viszket? Vagy csak 1?
Felkenés után mennyivel kezdődött?
Milyen anyagok vannak rajta?
Akkor ez 100% allergia. Már csak az a kérdés, hogy mire...
Az nem gond allergia szempontjából, hogy több márkát keversz, az max tapadási problémát okoz.
Valamelyik termék valamelyik összetevőjét nem bírod. Ezt önteszteléssel ki lehet deríteni.
Most csináltad először így, ezzel a kombinációval a körmöd? Korábban nem volt gond? Ahhoz képest mi változott?
Sokan nem gondolják, de pl gyakran csak a savmentes primer az, amire allergiás az ember, nem az anyagokra.
Vagy akár a bőrolajra, ha használsz.
Bőrpróbát tudsz csinálni, akkor kiderül, mi okoz gondot.
Idő kell, míg elmúlik.
Kenjed nyugodtan bepanthennel és vegyél valami allergia ellenes szert, pl cetrizin.
Az, hogy változott-e az összetétele valaminek, nem tudom.
De ha most először használtad a gummy baset, akkor miért erre gondolsz? Akkor inkább az okozta a gondot.
Ez alá minek raktál base one-t?
Azért mertem használni a gummy baset mert a körmösöm is ezt használta és nem volt akkor semmi, ajánlotta. A base onet meg azért mert gondoltam mostmár elfogyasztom. Ezért gondolom hogy nem passzol a két márka vagy nem tudom. Mert a pearlsel még nem volt baj, és lehet a saját előkészítő cuccaival kellene dolgoznom.
Egy hét kell míg elmúlik igaz? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!