Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsit viszket a géllakktól...

Kicsit viszket a géllakktól az ujjam. Ez normális? Elmúlik?

Figyelt kérdés
Olyan furcsa érzés, nem kellemetlen. Ez elmúlik magától?

2020. okt. 4. 00:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Minden ujjnál viszket? Vagy csak 1?

Felkenés után mennyivel kezdődött?

Milyen anyagok vannak rajta?

2020. okt. 4. 06:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Sztem allergia
2020. okt. 4. 06:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Allergia. Le kell szedni
2020. okt. 4. 09:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Leszedtem, kicsit felduzzadt a körömágyam és viszketett, bekentem és jobb, kissé leapadt. Vajon mikorra fog elmúlni?
2020. okt. 5. 06:46
 5/12 A kérdező kommentje:
És az összes ujjamon, első válaszoló. Pearl nails gelt használtam, de alapnak egy másik márkát base onet. Vajon emiatt lehet? Hogy nem egy márkából dolgoztam?
2020. okt. 5. 06:47
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Akkor ez 100% allergia. Már csak az a kérdés, hogy mire...

Az nem gond allergia szempontjából, hogy több márkát keversz, az max tapadási problémát okoz.

Valamelyik termék valamelyik összetevőjét nem bírod. Ezt önteszteléssel ki lehet deríteni.

Most csináltad először így, ezzel a kombinációval a körmöd? Korábban nem volt gond? Ahhoz képest mi változott?

Sokan nem gondolják, de pl gyakran csak a savmentes primer az, amire allergiás az ember, nem az anyagokra.

Vagy akár a bőrolajra, ha használsz.

Bőrpróbát tudsz csinálni, akkor kiderül, mi okoz gondot.

2020. okt. 5. 07:12
 7/12 A kérdező kommentje:
A bőrolajra biztosan nem vagyok,mert azt tesztelgettem. Viszont a primert és a nail prepet ugyanazt használtam és ezelőtt nem volt semmi. És akkor vettem a pearlsnek a színezett gummy base geljét és akkor lett a baj. Megváltozhatott a primer összetétele? Egyébként még eléggé meg van duzzadva a körömágyam, és próbálok mindent bevetni de még viszket is... Vajon ez mikor múlik el? :(
2020. okt. 6. 06:26
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Idő kell, míg elmúlik.

Kenjed nyugodtan bepanthennel és vegyél valami allergia ellenes szert, pl cetrizin.

Az, hogy változott-e az összetétele valaminek, nem tudom.

De ha most először használtad a gummy baset, akkor miért erre gondolsz? Akkor inkább az okozta a gondot.

Ez alá minek raktál base one-t?

2020. okt. 6. 06:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Azért mertem használni a gummy baset mert a körmösöm is ezt használta és nem volt akkor semmi, ajánlotta. A base onet meg azért mert gondoltam mostmár elfogyasztom. Ezért gondolom hogy nem passzol a két márka vagy nem tudom. Mert a pearlsel még nem volt baj, és lehet a saját előkészítő cuccaival kellene dolgoznom.

Egy hét kell míg elmúlik igaz? :(

2020. okt. 6. 07:23
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
A base one egy gagyi termék, dobd ki, a gummy base alá amúgy sem kell.
2020. okt. 6. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!