Férfiak, mi a véleményetek ezekről az alakokról?
2020. szept. 30. 19:25
1/16 anonim válasza:
alapból a husis alkat jön be, ilyen alkatú lánnyal csak akkor kezdenék, ha nagyon megnyerő lenne a személyisége
2/16 A kérdező kommentje:
A husis molettet jelent vagy vékony formásat?
2020. szept. 30. 19:27
3/16 anonim válasza:
Az ilyen alakú nő nagyon is kívánatos tud lenni.
4/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, imádom a lapos hasat. 😄
5/16 anonim válasza:
#2:
inkább molett alkat jön be, de volt átlagos alkatú barátnőm nagy popsival 2 is, nem volt gond
6/16 anonim válasza:
Nekem ez túl deszka
(bocsánat )
Nyilván, ha egy nőben valami megfog, de ilyen alakja van hozzá, el tudom fogadni, nem zavarna. Amennyiben csak külső alapján kellene véleményt mondani, akkor nekem ez nem az a kategória,aki kívánatos.
7/16 anonim válasza:
Kellemes idotoltes az ilyen alkattal valo tali
8/16 anonim válasza:
Ilyen alakod van?
#3-as vagyok.
9/16 anonim válasza:
Ezen vélemények láttán, mindjárt felhizlalom magam.. Iskolában meg milyen jó volt kicsúfolni a “husis” csajokat :D
10/16 anonim válasza:
Az első nem rossz, a második már egy kicsit csontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!