Megéri Fjallraven Kanken Minit venni?
Jelenleg egy 15 litres táskával járkálok mindenfele, és rendkívül zavaró, mikor telefonon, pénztárcán és egyéb kis ketyerén kívül más nincs nálam, a bazi nagy táskámmal kell menjek...
Sportos elegáns a stílusom, ami nem csak azt jelenti, hogy egy öltözéken belül ilyen, hanem sokszor öltözködöm csak elegánsabban, és csak sportosabban. Így nehéz 1 db táskát kiválasztani, ami mindkét stílushoz megy.
A Fjallraven nekem eléggé univerzálisnak tűnik, csak nem tudom a Mini változat megéri-e. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy csak úgy kimenni, ügyet intézni elég, de már könyvtárba, oda ahová A4-es lapot/doszárt kell vinni nem jó. Jövőtől leszek egyetemista, nem tudom, hogy akkor ki fogom-e tudni használni, azaz egyetemre lehet-e vele menni (mérnöki szak), vagy csak a pénteki sörözésre lesz alkalmas.
A táska méretei: 29 x 20 x 13 cm (7 liter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!