Fjallraven Kanken táska nagyon divatcikk?
Szemezek ezekkel a hátizsákokkal, de elbizonytalanodtam, mert akárhol próbáltam utánanézni, hogy mennyire tartós, mik a tapasztalatok, stb., mindenhol a vélemények 2/3-a egyszerűen annyi volt, hogy idióta divatmajom az, aki ilyet vesz, és kész.
Ha vennék egy ilyen táskát, azonnal ilyen agyatlan, trendek után futkosó csitrinek néznének?
(Ugyanitt érdekelne: Mikor fog kimenni a divatból? El lehet valahogy tüntetni a logóját? - Bár anélkül is felismerhető talán...)
Vagy esetleg van a Kankenhez hasonló pakolós(!), tartós(!!!) táska hasonló áron, ami kevésbé "trendi"?
1-2 éve volt divat
Én pont akkor mentem kirándulni Svédországba, és ott tényleg MINDEN ember olyan táskát hordott. Most meg az Obag hódít teret magának, meg a kicsi hátizsákok. Tinik körében (fiú, lány) meg az övtáskák. Szóval szerintem nyugodtan beszerezheted magadnak, mert "lejárt" a divatja :D
Istenem, te tenyleg eltuntetned a logojat?:D Szerintem jo taska, par osztalytarsamnak is van.
Az elsovel meg egyertek, Norvegiaban is mindenki ezt hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!