Hol érdemes viszonylag komolyabb esernyőt venni?
Hasonló cipőben jártam. A kínai és pepcos 1000 alatti esernyőim nagyon hamar tönkrementek. Nemrég viszont ilyen "esik, legalább ne ázzak el hazáig" gondolkodással vettem kínaiba, meg is lepődtem, hogy 2000-be került. Még csak egy éve használom, de nagyon jó állapotba van, és tök jó minőségűnek tűnik. Automatikusan nyílik, a márkajelzése valami Feeling Rain. Én vele meg vagyok elégedve.
Másik esernyőm, ami nem kinyitható, tehát eleve nagy, RST Umbrela márkájú. Romániába vettem, átszámolva 3000 körül lehetett, ő is nagyon jól bírja és elég minőséginek tűnik.
Köszönöm a válaszokat!
Rossmannost vettem végül, most le volt akciózva. Pénztáros azt mondta jó ernyő, én meg mondtam, hogy megtartom a blokkok, ha idő előtt tönkremegy (egy-két hónap), akkor kíméletlenül visszaviszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!