Hol érdemes farmert venni viszonylag jó áron?
Figyelt kérdés
A Tally Weijlben pontosan egy hónapja vettem egy fekete skinny farmert, de a fenekénél nagyon elkopott, szinte szakadásig; vékony az anyaga.Nagyon sajnálom, mert a kedvenc nadrágom volt. Hol tudnék skinny magasderekú farmert venni, ami viszonlyag vastagabb anyagból van? Remélhetőleg olyan nadrág lenne jó, ami nem csak egy hónapig bírja. :/2019. márc. 27. 17:17
1/7 anonim válasza:
A Tally-s nadrágjaim nekem is hamar kinyúltak, kiszakadtak, pedig olyan jól néznek ki :(
Tavaly a Reservedben vettem magasderekú farmert, egy éve lesz, hogy hordom, de ki se nyúlt és meg se kopott sehol, nagyon jó minőség, mellesleg olcsóbb is volt, mint a Tally-s. 5-7000Ft körüli árban vannak.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a közelemben nincs Reserved és egy kicsit vonakodok az online rendeléstől, mert nem biztos, hogy jó lenne a méret, tetszene élőben stb
2019. márc. 27. 18:01
4/7 A kérdező kommentje:
H&M, Takko és Háda is van a közelemben, de nem tudom, hogy ott milyen minőségű farmerek vannak és meddig bírják.
2019. márc. 27. 18:03
5/7 anonim válasza:
Én alapvetően kínai boltban nem szeretek vásárolni, de szerintem nadrágot érdemes ott venni.
A másik, ami bevált, az F&F (Tesco)
6/7 Szecessziós Vájling válasza:
Munkavédelmi boltokban.
7/7 anonim válasza:
Szia! A takko-ban vegyél! Jó minőség, sokat kibír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!