21/46 anonim válasza:
Szerintem nem undorító, egyedi és nagyon jó ötlet, hogy magadnak díszítetted. A kék minta amúgy nekem sem tetszik. A hátuljára mi van írva??:)
22/46 A kérdező kommentje:
a kék minta a végén nekem se jött be,de úgy gondoltam hogy hagyom rajta. Amúgy at van ráírva,hogy: ha ezt eltudod olvasni túl közel vagy!
2010. aug. 7. 00:01
23/46 A kérdező kommentje:
*az
2010. aug. 7. 00:01
24/46 anonim válasza:
amúgy sem tetszenek az ilyen csicsás tornacipő szerű cuccok, a firka meg még tovább ront rajta
nem ízléses és főleg nem nőies
persze ha csak otthon hordod akkor semmi gond, de emberek között én nem mutatkoznék egy ilyenben
23:42 voltam
26/46 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2010. aug. 7. 01:49
28/46 anonim válasza:
A kék tollas izé nem kéne rá, de amúőgy szerintem tök jó! :D:D
29/46 anonim válasza:
Nem, elegem van a tornacipőkből.
30/46 anonim válasza:
Ha az alján nem lenne az a kék tollas izé megvenném. :D A fekete rajzos minták nagyon jók. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!