Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy szagtalanítsam a cipőt?

Hogy szagtalanítsam a cipőt?

Figyelt kérdés
nem tudtam, hova írhatnék, de az a gondom, h a kedvenc csizmámban nagyon büdös lesz a lábam. más cipőben nem, csak ezzel van gond, de annyira rossz, mert szeretem nagyon. egyébként bőr. régebben szórtam bele szódabikarbónát, majd kiszórtam belőle, de ettől elkezdte megfogni a lábamat, és a szag se múlt el... most arra gondoltam, hogy zokniba teszem a szódabikarbónát. éjszaka benne volt, a zokni átvette a szagot, de ma volt rajtam a csizma, és ugyanúgy büdös volt. segítsetek lécci, akarom hordani azt a csizmát:(
2011. okt. 19. 19:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2011. okt. 19. 19:09
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Lehet kapni ilyen spray-t, amivel a cipőbe kell fújni és semlegesíti a szagokat:)
2011. okt. 19. 19:10
 3/17 A kérdező kommentje:
ezt már olvastam. ha elolvastad volna a kérdésemet és a válaszokat az általad bemásolt kérdésnél, akkor tudnád, h ha beleszórom, fogja a lábam, és nem tűnik el a szag. kimosni se tudom. a 2. választ is láttam, igen, de az se használ igazán, csak időlegesen. ha egész nap benne vagyok, pár óra múlva megint büdös:(
2011. okt. 19. 19:12
 4/17 anonim ***** válasza:
és azt olvastad,hogy lehet venni olyan kis zacskós valamiket,amit cipőkbe tesznek??
2011. okt. 19. 19:21
 5/17 A kérdező kommentje:
aha, felszívja a nedvességet, de nem izzad bele a lábam, csak vmiért büdös... nagyon drága, jó márkájú bőrcipő, nem értem. tudom, h a bőr nem szellőzik, de más bőr cipőmben nem büdös. és ami még érdekes, hogy a sportcipőm, amibe viszont beleizzad a lábam, sose büdös...
2011. okt. 19. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen csizma ez? A csizma fajtáján sok múlik ugyanis. Márka, esetleg link?
2011. okt. 19. 19:56
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
Szórj bele szódabikarbónát!
2011. okt. 19. 21:21
 8/17 anonim ***** válasza:
21:21: mi lenne ha elolvasnád a kérdést? Már szórt bele szódabikarbónát és nem segített.
2011. okt. 19. 21:23
 9/17 A kérdező kommentje:

21:23, így van, el kéne olvasni az egészet, mielőtt valaki válaszol.

mutatok linket, Vagabond egyébként, képet sajna nem találok, de van egy hasonló:

[link]

ezen a linken a nagy képek közül az első sorban a bal oldali. kb ugyanez, ugyanígy térd fölé ér, csak a talpa lapos, de az mindegy.

2011. okt. 20. 15:38
 10/17 anonim ***** válasza:

19:56-os vagyok.

Tekerd fel a szárát, mintha zokni lenne, hogy amennyire csak tudod szellőzhessen. Tedd be egy zárt dobozba, fontos, hogy teljesen zárt legyen. Tegyél be mellé egy pohár szalmiákszeszt (háztartási boltban lehet kapni) és fedd le egy üveglappal, vagy valami mással ami légmentesen zár.

Fontos: a szalmiákszesz ne érjen hozzá a cipőhöz, mert tönkreteszi. Ezen kívül borzalmas erős szaga van és mérgező, ezért kell légmentesen záródó dobozba tenni.

Hagyd állni egy éjszakán keresztül, másnap vedd ki és szellőztesd, aztán próbáld meg viselni.

További tanácsok: mindig pamutzoknival viseld, harisnya, nejlonzokni és társait sose.

Ha nem jön be, van még pár módszer, szólj. Nagyon otthon vagyok a témában, mert speciális igényeim vannak...

2011. okt. 20. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!