Külföldről rendelt ruházati cikkek csak nekem nem érkeznek meg?
Figyelt kérdés
Tavaly november végén rendeltem indáiból hamis pirszinget. Mai napig nem jött meg. Augusztus közepén sapkát rendeltem USA-ból.
Mindkettő az Etsy-n történt. Lehet már ez sem érkezik meg? A járvány lehet az oka? Nyomkövető nincs.
2020. szept. 17. 10:42
1/4 anonim válasza:
A novemberit buktad, az augusztusi még megjöhet.
2 hónapon belül azért megjönnek a cuccok még mostanság is.
2/4 anonim válasza:
Nekem ajárvány miatt a januárban rendelt cuccaim júliusra értek ide...szóval még megjöhetnek (talán).
3/4 anonim válasza:
A novemberit azt tényleg buktad.
Mindig nézd meg a kommenteket, azok sok mindent elárulnak, ha jók akkor rendelhetsz tőlük.
Ha jön vissza jelzés, pl számla /e-mail/ a fizetésről akkor az egy biztosíték számodra hogy az oldal eredeti és meg fog érkezni a kiválasztott termek.
Nagyon sok a hamis online vásárlási lehetőség, vigyázni kell!!!!! Meg jó hogy a banki adatok védve vannak. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Mindkét rendelés az Etsy felületén történt, nem gagyi oldal.
2020. szept. 21. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!