Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Külföldről rendelt ruházati...

Külföldről rendelt ruházati cikkek csak nekem nem érkeznek meg?

Figyelt kérdés

Tavaly november végén rendeltem indáiból hamis pirszinget. Mai napig nem jött meg. Augusztus közepén sapkát rendeltem USA-ból.

Mindkettő az Etsy-n történt. Lehet már ez sem érkezik meg? A járvány lehet az oka? Nyomkövető nincs.

2020. szept. 17. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:

A novemberit buktad, az augusztusi még megjöhet.

2 hónapon belül azért megjönnek a cuccok még mostanság is.

2020. szept. 17. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ajárvány miatt a januárban rendelt cuccaim júliusra értek ide...szóval még megjöhetnek (talán).
2020. szept. 17. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

A novemberit azt tényleg buktad.

Mindig nézd meg a kommenteket, azok sok mindent elárulnak, ha jók akkor rendelhetsz tőlük.

Ha jön vissza jelzés, pl számla /e-mail/ a fizetésről akkor az egy biztosíték számodra hogy az oldal eredeti és meg fog érkezni a kiválasztott termek.

Nagyon sok a hamis online vásárlási lehetőség, vigyázni kell!!!!! Meg jó hogy a banki adatok védve vannak. :)

2020. szept. 21. 10:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindkét rendelés az Etsy felületén történt, nem gagyi oldal.
2020. szept. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!