Megéri külföldről ruhát rendelni?
Figyelt kérdés
Amilyen ruhát szeretnék venni, az nemigen van az országban. Ahol van, ott pedig 2x drágább, mint külföldön. Igazából én attól félek, hogy a méretet nem tudom eltalálni és akkor küldetem vissza, ami hát nem egy gyors dolog. Ti hogy tudjátok kiválasztani ilyenkor a méretet?2018. jan. 27. 00:31
1/5 anonim válasza:
Weboldaltól függ. Ha tudom, hogy megbízható, és nem ilyen kínai wholesale oldal (amiken a cuccok hírhedten hit-or-miss) akkor *általában* nyugodt szívvel tudok rendelni. Mérettel kapcsolatban: még a leggagyibb oldalakon is szokott lenni mérettáblázat, aszerint válassz (mérd le magad!).
2/5 anonim válasza:
Ha ilyen China ruhák akkor 3 számmal nagyobb mint a rendes méret.
De pont az ilyen dolgok miatt nem szoktam rendelni.
3/5 anonim válasza:
Kínai noname oldalakról nem éri meg rendelni.
A Wish, és a hasonló oldalak is gagyi replikákat árulnak.
Amit én ajánlok, az Asos és a Na-Kd.
Mindkettő európai, magas minőséget forgalmazó webshop.
Nem mondanám egyiket sem drágának, és nagyon jó akciókat lehet kifogni.
4/5 A kérdező kommentje:
Hollister oldaláról szeretnék rendelni. Gondolom az nem egy rossz márka :D
2018. jan. 27. 13:24
5/5 anonim válasza:
Arról bátran rendelhetsz. Ha nem vagy biztos a méretben akkor nézd meg az oldalon megadott táblázatot, mint ahogy mondtam. Ezzel tényleg tudod minimalizálni annak az esélyét, hogy rossz méretben rendelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!