Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit akarsz magadon változtatni...

Mit akarsz magadon változtatni és hogy haladsz?

Figyelt kérdés

Fogszabályozás ✅

Hajstílus ✅

Szoli, akné kezelése, orrplasztika, gerincferdülés kezelése, testedzés, fogfehérítés. A fogszabályozón kívül mindent magamnak fogok fizetni. Meguntam már ezt a kinézetet, de eldöntöttem, hogy teszek érte. Sajnos az orromon kiáll a csont, és alakra sem jó de bevállalom majd mert ugye a szépségért megkell szenvedni (nem lenne csúnya arcom, de az orrom tönkre vágja az összképet). Szoli, meg azért mert parasztosan vagyok lebarnulva, ahol a nap nem érte a ruha miatt. 😅 Neked mik a terveid? Önbizalmam 19 évesen eddig nem volt, mivel basztattak a suliba, mert csendes voltam és nem ugattam vissza. Első sorban magamnak is szeretnék tetszeni, és szeretném megmutatni a többinek, hogy miből is lesz a cserebogár. Várom a ti döntéseiteket és sok sikert nektek is. 189 cm és 63 kg vagyob egyébként.

2020. szept. 11. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ami pénzbe kerül az a mellplasztika, intimplasztika, ajakfeltöltés. Már összegyűjtöttem rá a pénzt, de most a covid miatt csak a második esélyes, a többivel várok még.

Régóta edzek súlyzókkal (főleg fenékre), ezzel elég jól haladok de azért még szeretnék fejlődni. A hajamat talán növesztem még egy kicsit, bár így is elég hosszú. Ezen kívül maximum kisebb dolgok, de nem akarok túlzásba esni, mert akkor a végén mindennel lesz valami problémám.

2020. szept. 11. 22:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Én fiatal férfi vagyok, de az orrom tényleg elég gáz, kiálló csont, rossz alak. Az edzés meg alap a gerincem helyrehozása után, hogy legyen valami formám is.
2020. szept. 12. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ha olyan orrod van, mint itt a képen a bal oldali, akkor az nekem nőként nagyon tetszik, külön vonzó, ha egy férfinak ilyen orra van. Persze fontosabb az, hogy neked megfelelő legyen, csak mondom, hogy ez nem egy objektívan rossz vonás.

2020. szept. 12. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Itt van. Engem nagyon idegesít, hogy a képeken az a csontos rész a homlokom alatt látszik.

2020. szept. 13. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de te érzed, hogy hogyan fogod jobban érezni magad.
2020. szept. 13. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!