Melyik a jobb parfüm? Ariana Grande sweet like candy vagy az Ariana Grande Ari?
Mindkettő megvan, elképesztően jó illata van mindkettőnek, de nekem az Ari egy kicsit jobban bejön. Nőiesebb, érdekesebben megkomponált, ugyanakkor frissebb egy kis citrusos-málnás vonalnak köszönhetően.
Ugyanakkor szerintem jóval tartósabb, mint a Sweet Like Candy. Egész nap körülleng, ruhán, kabátokon még napokkal később is ott van a nyoma.
A Sweet Like Candy pedig szó szerint egy hatalmas vattacukor felhő, mégsem infantilis. A pasik is jönnek rá, mint méhecske a virágra. 🙂
Az Ari nőcisebb, gyümölcsösebb, kicsit fűszeresebb, signature-nek is tökéletes. A Sweet Like Candy könnyedebb, játékos, cukormázasabb, vaníliásabb, - szóval a tökéletes randi illat.
Azt javaslom, a személyes ízlésed alapján dönts, melyik áll hozzád közelebb.
Mindkettő elég erős minden tekintetben. Nekem ez a két első szériás pomponos illat sokkal jobban bejött, mint az összes későbbi. Bár azokat is szeretem, és mind kellemes, sem a sokak által istenített Cloud, sem az intenzív reklámkampánnyal felhypeolt Thank U, Next nem gyakorolt rám ekkora hatást.
A szememben szerintem mindig ez a két pillecukros “gombóc” lesz a nagybetűs Ariana illat.
Kíváncsian várom a R.E.M.-et, mert abban az újakkal ellentétben ismét van egy kis mályvacukros visszatekintés, illetve levendula is, szóval izgalmasnak ígérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!