Magyarországon melyik megyékben találhatók a legszebb lányok?
Nos sokan lehet azt írjátok, hogy bp/ pest megyében vannak a legszebbek. Létszámban lehet ott van a legtöbb. De viszont én mikor voltam ott a rioba bulizni. Ami egy rossz buli volt ahhoz képest, hogy Pest. Akkor a buliban nem láttam ilyet. Az utcán is csak 1-2 olyan csajt láttam.
Na de leírom nekem milyen volt eddig a legfullosabb: Hosszú gyönyörű, ápolt fenéfig érő haj. Ritka nagyon nagyon gyönyörű, aranyos arc, szemek.
Eddigi tapasztalataim. Pl Szolnokon és Szegeden többször jártam. De abból csak 1-2 alkalommal láttam ilyet. Békés megyében egy kisebb városban csak egyszer voltam de láttam ilyen lányt. De pl Salgótarján, Gyöngyösön egyszer sem láttam. Debrecenben pedig még többször voltam. Ott is ritkán láttam ilyen "fullos" csajt. Arra pedig ahhol én lakom, környékbeli szép lányokat is ritkán látni. És most az hülyeség, hogy mindenhol vannak szépek. Ok valamilyen szinten talán igaz lehet. De nem mindenhol ugyanazok a létszámok. Meg valahol lehet nincsenek olyan "fullosak" sem. Pl Debrecenben is sok szép csaj van de 10/10-est 1-2-t láttam.
Viszont a 2018-as Efotton voltam. És ott az állam majd leesett annyi ilyen jó csaj volt. Még köztük is volt egy pár aki talán kicsivel még kiemelkedőbb volt. 2 ilyen csaj társasággal beszéltem. Az egyik társaságban volt olyan lány aki azt mondta Szarvasi. Többi azt mondta Bácskinskun, Vas megyei. Pedig haverom elmondása szerint Zalaegerszegen, Szombathelyen nincsenek nagyon olyan jó csajok. Másik ilyen lány társaságban pedig Győr megyeiek voltak. Illetve volt 2 ilyen lány. Ők is M. Óváriak voltam. Egyiket felszedtem egy éjszakára. Normálisnak tűnt, de. azt mondta mikor rá írtam facen, hogy a köztünk lévő távolság miatt nem akar semmit. Nem tudom emberileg tényleg lett e volna olyan, hogy jól járjak vele.
Most akkor tényleg igaz az a tény , hogy pl Győr megye környékén szebb emberek vannak. A faji keveredés miatt? Mert egyik haverom ezt állítja pedig még nem is volt arra sosem!
Nektek mik a tapasztalaitok? Tudom persze nem ugyanolyan az ízlésünk. De szerintem azok a lányok 10/8 embernek kb annyira tetszenének mint nekem!
A genetikai különbségek elenyészőek. Szerintem alapvetően két dolgon múlik: mennyi fiatal van a térségben és köztük milyen kultúra dívik.
Salgótarjánból a legtöbb fiatal elhúzott, a maradék egy része 25 évesen többgyermekes anyuka (nem csak cigányokra gondolok), illetve általában az itt élő fiatalok körében elég népszerű szétszolizni, agyonvakolni magadat, ami bár valaki számára a szépséget jelenti, nekem inkább kelt visszataszító hatást.
Kedves kérdező!
Elmehetnél kritikusnak, mert kötekedni és kritizálni nagyon tudsz. Szerintem így senkinek se fogsz kelleni, ha meg akarod szabni azt is hogyan vegyék az emberek a levegőt helyesen, mert neked úgy tetszik.
De azért hálásak vagyunk és köszönjük neked , hogy te vagy és osztod az észt a fiatalságról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!