Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk,ez nektek bejön?(többi lent)

Fiúk,ez nektek bejön?(többi lent)

Figyelt kérdés

Nem arra a nagy zavaró nyelvpiercingre gondolok,meg mikor valami tárgyat szimbolizál,pl dobókocka stb..hanem amikor egy nagyon kicsi fém golyó,vagy egyszerű kis drágakő(nagyon kicsi)ja és csak egy darab.

Szerintetek ez szexi egy lányon?Ha tegyük fel alapból egy 10/10 lányról van szó..várom a véleményeket😊

(Nem magamra értettem a 10/10 et)

2020. aug. 28. 15:38
A kérdező szavazást indított:
Szexi
Nem szexi
47 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Miért a dobókocka mit szimbolizál?:D
2020. aug. 28. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Lehet, hogy már öreg vagyok de a piercing semmilyen formában nem jön be nekem. Egyáltalán nem látom szexinek, inkább arra utal, hogy a viselője egy alsó szintű valaki aki így akar a tömegből kitűnni. Maga mutogatás. Kell valami amitől "különb" mint a többi hozzá hasonló gyakorlatilag zérust sem érő ember társa. Miért lássak egy olyan valakit szexinek aki saját maga szerint is semmit nem ér?
2020. aug. 28. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
A piercinggel alapból nincs bajom, de nyelvben egyszerűen undorodok tőle, bocsi.
2020. aug. 28. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Lány vagyok és a nyelvpiercingem egy dobókocka. Már meg ne haragudj, de nem nagy semennyire és még soha, senki nem panaszkodott rá!

De, ha te mondod, hogy nagy, zavaró, akkor neked elhiszem....ja, nem!

2020. aug. 28. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Nekem tetszik a nyelvpiercing a lányokon, sztem aranyos :) Én is gondolkozom rajta, hogy csináltassak :)

31/F

2020. aug. 29. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy már öreg vagyok de a piercing semmilyen formában nem jön be nekem. Egyáltalán nem látom szexinek, inkább arra utal, hogy a viselője egy alsó szintű valaki aki így akar a tömegből kitűnni. Maga mutogatás. Kell valami amitől "különb" mint a többi hozzá hasonló gyakorlatilag zérust sem érő ember társa."

Nem öreg vagy, csak szűk látókörű, ebben a témában tájékozatlan és előítéletes. Ez kortól független, gondolom fiatalon is ilyen voltál.

A piercing ugyanúgy csak egy ékszer, mint a fülbevaló. Ugyanúgy átszúrják a bőröd és beleraknak egy díszt. Érdekes a fülbevalóval senkinek semki baja, pedig technikailag nem sok mindenben különbözik bámelyik másik piercingtől (amugy a fülbevaló is piercingnek számít). Az meg, hogy valaki máshol hord ékszert, nem a fülében.... Hű, mekkora nulla az az ember, utolsó senkiházi, jézusom. Uccsó mondat szarkazmus, ha valakinek esetleg nem esne le. (csak elővigyázatos vagyok)

2020. aug. 29. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:

4/6 Hihetetlen hogy valaki még ezen is képes sz*rakodni😂

Ezzel a kérdéssel nem a dobókocka piercinget viselő lányokat akartam sértegetni úgyhogy nagyon nagyon nagyon sajnálom ha megbántottalak biztos csodálatosan áll a dobókocka...Egy bunkó barom vagyok ne is hallgass az ilyenekre mint én.Mind tudjuk hogy a dobókockánál szebb és jobb dolog nincs a földön...A pasik is odavannak érte azért is írtam hogy nekem nem olyan lesz,nehogy aztán letámadjanak privátban hogy randizni szeretnének.Így megfelel??

2020. aug. 29. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!